<strong>GULT ER KULT:</strong>- I lekker påskefarget undertøy, viser Bar Rafaeli sin vakre kropp. Foto: Passionata.com
GULT ER KULT:- I lekker påskefarget undertøy, viser Bar Rafaeli sin vakre kropp. Foto: Passionata.com Vis mer

Bar Rafaeli nesten bar...

Leonardo DiCaprios kjæreste er mer ettertraktet enn noen gang.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Undertøysgiganten Passionata kan ha gjort et varp da de hyret den 24-år gamle supermodellen Bar Rafeli til å fronte merket. For lekrere reklame for undertøy skal man lete lenge etter.

Når vårens pasteller for damer skal vises, dukker hun opp i gyngende posisjon for undertøysmerket, og er mer sexy enn noen gang.

Den smellvakre israelske modellen blir stadig mer ettertraktet av modellagenter. Nylig dro hun i land to svære magasinjobber for aprilutgavene: russiske Vogue og kinesiske Chi Magazine.

Bar Rafaeli er ikke bare en vakker modell, hun er også kjæresten til skuespiller og damebedårer Leonardo DiCaprio. 

Det har gått opp og ned for paret, men nylig ble de observert veldedighetsmiddag i Berlin, der Leonardo kom med Bar og sin mor.

Ryktene om en ingått forlovelse begynte å svirre i etterkant på grunn av et gullarmbånd, men det ble avvist av en nær kilde av paret.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.    

LES OGSÅ:  Dette bildet ga full forvirring


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer