CATWOMAN?: Forsøker Jodie Marsh å etterligne Pams "Barb Wire"-figur, eller er det kanskje "Catwoman" hun henter inspirasjon fra? Foto: Stella Pictures
CATWOMAN?: Forsøker Jodie Marsh å etterligne Pams "Barb Wire"-figur, eller er det kanskje "Catwoman" hun henter inspirasjon fra? Foto: Stella Pictures Vis mer

Bar både foran og bak

Jodie Marsh stilte i årets mest avslørende, og kanskje billigste antrekk...

SEHER.NO: Den britiske glamourmodellen Jodie Marsh (29) har i mange år slitt med å få like mye oppmerksomhet som sin puppekonkurent Jordan.

Men under onsdagens premiere på filmen "Daylight Robbery" i London, så silikonprinsessen ut til å få all den oppmerksomheten hun måtte ønske.

Marsh skred nemlig ned den røde løperen anført et særdeles avslørende antrekk som kunne vært hentet ut av "Catwoman", skriver Dlisted.com.

Den åletrange buksen og toppen, som var satt sammen til å ligne en buksedress, var helt åpen foran og viste tydelig frem Jodies enorme fordeler.

Baksiden av antrekket var også helt bart, så egentlig var det kun beina til glamourmodellen som ble holdt skjult av de latex-lignende plaggene.

Og med masse svart, dramatisk sminke og platinableket hår minnet Jodie mistenkelig om Pamela Anderson under "Barb Wire"-tiden.

Hva synes du? Stem nede til høyre!

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Vraket prinsippene med silikon