Prins Harry:

- Bannlyste venn etter kommentarer om Meghan

Prins Harry skal ha sett rødt etter at en barndomsvenn skal ha kommet med sårende kommentarer om forholdet hans.

UVENNER? Kilder hevder at prins Harry droppet å invitere barndomsvennen sin, på grunn av sårende kommentarer. Foto: Reuters /Caitlin Ochs/File Photo/NTB
UVENNER? Kilder hevder at prins Harry droppet å invitere barndomsvennen sin, på grunn av sårende kommentarer. Foto: Reuters /Caitlin Ochs/File Photo/NTB Vis mer
Publisert

I kongelige bryllup er gjestelisten som regel stor og det inviteres både nære og fjerne for å lage skikkelig feststemning og en uforglemmelig kveld.

Dette var også tilfellet da prins Harry (37) giftet seg med sin Meghan (40) i 2018, men nå imidlertid kilder at prins Harry skal ha strøket et navn fra gjestelisten.

- Gikk for fort

Det er snakk om en barndomsvenn, som ifølge The Sun, skal ha blitt fjernet fra listen etter at han ytret meninger om Harrys forhold.

Vennen skal ha ment at det hele gikk litt fort for seg.

ADVARTE PRINS HARRY: Thomas Markle Jr, bror til Meghan Markle, var med på «Big Brother VIP - Australia». Der sa han at han advarte prins Harry mot Meghan. Video Channel 7 Vis mer

Det er forfatterne og kongehusekspertene Omid Scobie og Carolyn Durand, som har skrevet boken «Finding Freedom» som omhandler hertugparet, som har kommet med denne avsløringen, ifølge The Sun.

Kongehusekspertene hevder at prins Harrys venn, Tom Inskip, bedre kjent under kallenavnet «Skippy», ikke skal ha blitt bedt til bryllupsfesten som fant sted etter seremonien i kirken.

- De ble invitert til bryllupsseremonien og lunsjmottakelsen, arrangert av dronningen, men fikk ikke være med på festen senere på kvelden, påstår kongehusekspertene i boken sin.

PÅ PLASS: Her er Tom Inskip avbildet i forbindelse med bryllupet til prins Harry og hertuginne Meghan. Foto: Photo by REX / NTB
PÅ PLASS: Her er Tom Inskip avbildet i forbindelse med bryllupet til prins Harry og hertuginne Meghan. Foto: Photo by REX / NTB Vis mer

Til det som skjedde på dagtid var det bedt totalt 600 gjester, mens til festen på kvelden krympet listen til 200.

Store stjerner som George Clooney (60) og Oprah Winfrey (68) var blant disse 200, men det var altså ikke barndomsvennen, ifølge kildene.

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en ny serie med Apple. Vis mer

- Ble såret

Det hevdes at Inskip følte at han «mistet en venn», og han skal i forkant av bryllupet ha uttrykt bekymring for hvor raskt Harrys forhold utviklet seg.

Han mente paret burde ha bodd sammen, før de tok det neste steget til å gifte seg.

Ifølge The Sun mener kongehusekspertene at Inskips kommentarer trolig skal ha kommet fra et godt sted, men at prins Harry likevel skal ha blitt såret og derfor bannlyste vennen fra deler av bryllupet.

BARNDOMSVENNER: Her er prins Harry og Tom Inskip avbildet sammen i 2011. Foto: Photo by Mark Large/Solo Syndication/REX/NTB
BARNDOMSVENNER: Her er prins Harry og Tom Inskip avbildet sammen i 2011. Foto: Photo by Mark Large/Solo Syndication/REX/NTB Vis mer

Kongehusekspertene mener barndomsvennen skal ha uttalt ting som at «Meghan har forandret Harry for mye» og at de hadde «mistet ham».

- Mange av Harrys barndomsvenner sa den kvelden at gjestelisten var prinsen og brudens måte å si «dette er menneskene vi ønsker i livene våre fremover», hevder kongehusekspertene.

Verken prins Harry eller Tom Inskip har uttalt seg om påstandene i boken.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

LES OGSÅ: Dronning Elizabeth:- Vil ikke hjelpe prins Harry

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer