Bannlyst fra Oscar-gallaen

Filmstjernen Sacha Baron Cohen blir nektet adgang etter å ha planlagt stunt på den røde løperen.

FÅR IKKE KOMME: Sacha Baron Cohen planla å dukke opp på Oscar-løperen som denne karakteren fra sin nye film «The Dictator». Denne idéen likte Oscar-akademiet dårlig. Foto: Stella Pictures
FÅR IKKE KOMME: Sacha Baron Cohen planla å dukke opp på Oscar-løperen som denne karakteren fra sin nye film «The Dictator». Denne idéen likte Oscar-akademiet dårlig. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Sacha Baron Cohen (40) har blitt bannlyst fra søndagens Oscar-utdeling etter at planene om at han ville dukke opp på den røde løperen i en karakter fra sin nye film «The Dictator».

Den 40-årige komikeren har tidligere blitt advart om at han ikke er velkommen på Hollywoods største festkveld dersom han planlegger et stunt.

Den kontroversielle filmstjernens billetter til den 84. Oscar-gallaen er nå blitt inndratt etter at han nektet å komme med en forsikring om å la være å gjennomføre et diktator-stunt på den røde løperen.

Komitéen bak Oscar, «The Academy of Motion Pictures Arts & Sciences» - der Cohen selv er medlem, slo hardt ned på «Borat»-stjernens invitasjon da de hørte ryktene om det planlagte stuntet.

- Dersom de ikke er sikre på at noen underholdning ikke vil finne sted på den røde løperen, vil de ikke slippe Sacha Baron Cohen inn på showet, sier en kilde til Deadline.com.

Cohen planla å gå ned den røde løperen i verdens filmhovedstad som karakteren «Genral Aladeen» før han ville skifte til smoking til resten av prisutdelingen.

- Vi håper at alle fimselskaper forstår at dette er en dårlig idé. Vi har ikke bannlyst ham, men vi venter på å høre hva han har tenkt til å gjøre, sier en kilde i «The Academy» til Deadline.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke spise hva jeg vil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer