Bannlyst fra kjærestens premiere

Robert Pattinson gjør alt han kan for å slippe å se Kristen Stewart etter utro-avsløringene.

BIRE FØLELSER: Kristen og Robert har spilt vampyrparet Bella og Edward i fire «Twilight»-filmer. I november kommer den femte og siste.  Nå kan det også være slutt på deres kjæresteforhold. Foto: All Over Press
BIRE FØLELSER: Kristen og Robert har spilt vampyrparet Bella og Edward i fire «Twilight»-filmer. I november kommer den femte og siste. Nå kan det også være slutt på deres kjæresteforhold. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at kollega og kjæresten Kristen Stewart (22) var utro mot han, har Robert Pattinson (26) gjort alt han kan for å slippe å se henne.

Til tross for at hun har mast en hel uke i strekk med tekstmeldinger, har han nektet å svare. Nå har han også bannlyst henne fra premierefesten til sin nyeste film «Cosmopolis».

- Robert vil simpelthen ikke se henne igjen. Nå er sikkerhetsvaktene varslet om at Kristen er uønsket på den røde løperen, og premierefesten etterpå. Enkelte fryktet at hun skulle prøve å utnytte anledningen til å snakke med han, og slikt drama er det ingen som vil ha på premieren, sier en kilde ifølge nettstedet Radar Online.

Premieren på «Cosmopolis» holdes i New York den 13. august. Der spiller Robert en milliardær som kjører rundt i Manhattan på jakt etter et sted å klippe håret.

Han har for lengst flyttet ut av huset han bodde med Kristen i, og bor for tiden hos tidligere kollega Reese Witherspoon. Han er overbevist om affæren har vart i flere måneder, og ikke vært et engangstilfelle slik Kristen først hevdet.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Må velge mellom jobben og ekteskapet 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer