Bannlyst av TV-kanal etter homo-kyss

Hatmailen og kritikken lot ikke vente på seg...

MEDALJENS BAKSIDE: - Det finnes fortsatt mange som avskyr at jeg er homofil, og som blir kvalm av stilen min, sier Adam Labert. Foto: All Over Press
MEDALJENS BAKSIDE: - Det finnes fortsatt mange som avskyr at jeg er homofil, og som blir kvalm av stilen min, sier Adam Labert. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Sangeren Adam Lambert (28) har blitt superkjendis i USA etter at han kom på andreplass i sangkonkurransen «American Idol». Men som kjent - medaljen har alltid en bakside.

Da «What Do You Want From Me»-stjernen opptrådte under American Music Awars i høst, kysset han sin mannlige gitarist. Dette førte til at han ble bannlyst av TV-kanalen ABC. Hatmailen og kritikken lot ikke vente på seg.

- Det finnes fortsatt mange som avskyr at jeg er homofil, og som blir kvalm av stilen min, sier sangeren til svenske Aftonbladet.

Da det stormet som verst, fikk Lambert støtte av popdronningen Madonna.

- Hun sa til meg «Adam, fokuser på målet ditt, alt annet et sekundært». Jeg forsøker å leve etter Madonnas ord.

På ett år har «American Idol»-stjernen rukker å posere på forsiden til Rolling Stone, selge en million eksemplarer av debutalbumet «For Your Entertainment», og samarbeidet med toppnavn som Lady Gaga og Pink. Men noe romantikk blir det ikke tid til.

- Alt i mitt liv handler om musikk, men forhåpentligvis kommer jeg til å få oppleve forelskelse snart. Å være forelsket gjør meg glad, sier Lambert til Aftonbladet.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her klikker det for Idol-stjernen