<strong>LURTE MORGAN OM GRAVIDITET:</strong> Madonnas forlegger løy angivelig til Piers Morgan for et tiår siden. Siden har hun vært bannlyst hos ham. Madonna svarer med samme mynt. Foto: All Over Press
LURTE MORGAN OM GRAVIDITET: Madonnas forlegger løy angivelig til Piers Morgan for et tiår siden. Siden har hun vært bannlyst hos ham. Madonna svarer med samme mynt. Foto: All Over Press Vis mer

Bannlyser Madonna og manageren fra TV-skjermen

Piers Morgan har fått nok av popstjernens oppførsel.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere «Britain's Got Talent»- og «America's Got Talent»-dommeren Piers Morgan (46) gjør for tiden suksess med sitt CNN-talkshow «Piers Morgan Tonight», hvor han intervjuer politikere, kjendiser og andre personer som preger nyhetene.

Men en person som neppe trenger å forvente seg en invitasjon fra den munnrappe programlederen er popartisten Madonna (53).

Da «Vogue»-sangerinnen tirsdag lanserte sin offisielle Twitter-konto, benyttet Piers Morgan anledningen til å kunngjøre at han har bannlyst Madonna fra sitt TV-show, skriver nyhetsbyrået Bang.

Madonnas manager Guy Oseary slo imidlertid raskt tilbake og la ut bilde av et brev hvor Madonna var blitt invitert til Morgans program.

«Madonna har vært bannlyst fra mitt CNN-program, ikke mitt britiske TV-program. Men nå er hun bannlyst fra det også. Det er du også»
, svarte Piers til Oseary.

Ifølge Morgan er det en rekke hendelser som er grunnen til at han har utviklet en så steil holdning til Madonna.

Piers har tidligere fortalt Access Hollywood at hans aversjon mot Madonna stammer fra den gang han var redaktør i avisen Daily Mirror. Slik fremla han det den gang:

- Madonna og jeg har aldri egentlig kommet overens. Det var en hendelse med kasting av en loff i London på midten av 90-tallet; det var en hendelse med en bodygard og en fotograf på et hotell i Sør-Frankrike under Cannes-festivalen; det har vært en hendelse med en pubeier og hennes eks-mann Guy Ritchie, der min bror drev puben. Men vet dere hva det verste Madonna noen gang har gjort mot meg er? Madonnas forlegger forlegger sa en gang til meg da jeg drev en avis: «Hør her, Madonna er ikke gravid». Og jeg sa: «Er du sikker?». Hun sa: «Hør på meg, Piers. Madonna er ikke gravid». Neste dag kom de med nyheten på en konkurrerende avis' nettside. Det er en serie forbrytelser.

Madonnas svar på Piers Morgans befesting av bannlysingen av henne på «Piers Morgan Tonight», blir besvart med samme mynt av hennes talsmann:

«Åh, og jeg er redd du er nektet på alle mine konserter også  @guyoseary- skyld ved forbindelse (eg. 'guilt by association' - stråmannsargumentasjon, red.anm), sorry.»

Ifølge enb kilde nær Madonna vet ikke popdronningen engang hvem Piers Morgan er.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Madonna: - Det er hardt å være alenemor

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer