Bånn gass med kona

Hugh Laurie vet hvordan fruen Jo skal få sett mest mulig av Malibu.

FULL RULLE: Skuespilleren er like glad i å ferdes på to hjul i svingene som sin rollefigur dr House. Foto: All Over Press
FULL RULLE: Skuespilleren er like glad i å ferdes på to hjul i svingene som sin rollefigur dr House. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SE BILDESPESIAL: Tøffe typer, tøffe sykler


SEHER.NO: Britiske Hugh Laurie (47) har hatt enorm suksess i rollen som den sosialt avstumpete legen House i NRK1-serien med samme navn. Men Hughs suksess har ikke bare vært lett å takle for resten av Laurie-familien, som fortsatt bor hjemme i England.

 

Likevel forsøker familiemedlemmene å besøke hverandre så ofte som mulig, og nylig fikk den barske briten besøk av kona Jo i California.

 

Paret har vært gift siden 1989 og har tre barn sammen. Men som bildene viser, føler Jo seg ikke for gammel til å være ektemannens eksosrype – og Hugh er like glad i å ferdes på to hjul i svingene som sin rollefigur dr House!


FLERE BARSKE MENN PÅ SYKKEL: Se bildespesial!

 

Men da Jo skulle reise hjem igjen til England, var det ikke lett å få plass til all bagasjen på sykkelen. Heldigvis har ektemannen ingen problemer med å få fatt i en limousine…Se Hugh Laurie i rollen som House på NRK1 i kveld kl 21.45!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer