Banket opp kjæresten

Skandalene står i kø for familien Lohan. Mens Lindsay skrubber gulv på likhus, sitter pappa i fengsel for kvinnemishandling.

<strong>SKANDALEPAPPA:</strong> Michael Lohan er i likhet med datteren ofte i politiets søkelys. I dag ble han arrestert for å ha banket opp ekskjæresten, Kate Major.
SKANDALEPAPPA: Michael Lohan er i likhet med datteren ofte i politiets søkelys. I dag ble han arrestert for å ha banket opp ekskjæresten, Kate Major. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere barnestjernen Lindsay Lohan (25) har bokstavligtalt hendene fulle i disse dager. ”Mean Girls”-stjernen soner en dom for smykketyveri ved å jobbe som vaskehjelp på et likhus i Los Angeles.

- Lindsay skrubber både gulv og toaletter, forteller likhusets dirktør Ed Winter til TMZ.

Men det er ikke bare den trøblete 25-åringen som setter familien i et uglamorøst lys. I dag ble nemlig pappa, Michael Lohan (51) arrestert for å ha banket opp ekskjæresten.

- Han truet med å drepe meg fordi jeg nektet å utføre oralsex på ham, forteller offeret, Kate Major, til politiet i følge nettstedet TMZ.

Major fortalte videre at Michael slengte henne rundt i leiligheten og truet med å kaste henne ut fra ballkongen.

Da politiet dukket opp ved Majors leilighet i Tampa, California, klaget Lohan på brystsmerter, og ble dermed ført til sykehus istedenfor arresten. Der skal han, i følge TMZ, ha forsøkt å rømme fra politiet, men uten hell.

Dette er andre gangen på ett år at pappa Lohan blir anklaget for vold mot kvinner. Også forrige gang skal han ha forsøkt å stikke av ved å simulere et hjerteinfarkt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 225[email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er Lohan i håndjern igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer