Banker opp vennene sine

Den barske skuespilleren har en helsefarlig interesse.

IVRIG: Skuespiller Mark Wahlberg har blitt så glad i boksing etter innspillingen av «The Fighter» at han ikke går av veien for å skade kameratene sine litt. Her i en scene fra filmen.  Foto: Stella Pictures
IVRIG: Skuespiller Mark Wahlberg har blitt så glad i boksing etter innspillingen av «The Fighter» at han ikke går av veien for å skade kameratene sine litt. Her i en scene fra filmen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespiller og produsent Mark Wahlberg (39) har lagt til seg en noe usunn hobby i forbindelse med sin nye film «The Fighter».

Under treningen til filmen, der han spiller bokseren Micky Ward, utviklet han en forkjærlighet for nettopp boksing. Nå innrømmer han at han tok treningen litt vel seriøst, også når han ikke jobbet med innspillingen. Han inviterte nemlig kamerater hjem til seg for å slåss mot dem i bokseringen.

- Det er kjipt å si det, men jeg har brukket mange ribbein på andre folk og forårsaket en god del hjernerystelser.

- Én kamerat fikk blødning i hjernen og det var ikke bra. Det skjedde hjemme hos meg, men vi er fortsatt venner og han kom tilbake for å trene mer, forteller han ifølge Femalefirst.

Den slagkraftige skuespilleren sier at slike skader er en del av risikoen når man driver med boksing. Ifølge ham var alle kameratene hans klare over den risikoen de løp ved å stille seg i ringen med Hollywood-hunken.

Wahlberg har fire barn med modellkona Rhea Durham (32), og han avslører at de to sønnene Michael (4) og Brendan Joseph (2) har arvet interessen for boksing.

- De slåss med meg i ringen så ofte de får sjansen, sier han.

«The Fighter» har norgespremiere 11. februar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Vurderer å gi seg i MGP