HOLDER SAMMEN: Antonio Banderas støtter Melanie gjennom hele avrusningsprosessen. Foto: AP/Scanpix
HOLDER SAMMEN: Antonio Banderas støtter Melanie gjennom hele avrusningsprosessen. Foto: AP/ScanpixVis mer

Banderas og Griffith i familieterapi

- Jeg føler meg litt svak, så jeg har tenkt å dra på rehab.

SEHER.NO: Det har aldri vært noen hemmelighet at skuespillerinnen Melanie Griffith (52) har slitt med rusmisbruk, og i august ble det kjent at hun hadde sjekket inn på rehab igjen.

Nå avslører Griffiths ektemann, Hollywood-skuespilleren Antonio Banderas (49), at familien også har begynt å gå i terapi som følge av innleggelsen.

Banderas - som har datteren Stella (12) med Griffith - mener at kona, som også har to barn fra tidligere forhold, kun får utbytte av behandlingen dersom familien støtter henne.

Til talkshow-verten Ellen DeGeneres fortalte Banderas nylig at familien har benyttet seg av terapi den siste tiden.

- Vi har deltatt på en slags terapi sammen med andre familier. Det er mange usynlige helter som jobber i Anonyme Alkoholikere rundt om i verden, fortalte han.

Banderas avslørte også at det var kona selv som tok initiativet til oppholdet på klinikken.

- I mars kom hun til meg og sa "Jeg føler meg litt svak, så jeg har tenkt å dra på rehab". Så hele familien støtter henne, og jeg støtter henne, og på dette tidspunktet mer enn noensinne. Jeg er veldig stolt av henne, fortalte han til DeGeneres, ifølge Contactmusic.

Griffith sjekket inn på avrusningsklinikken Cirque Lodge i Utah - hvor også Kirsten Dunst og Lindsay Lohan har vært - i august. Det er skuespillerinnens tredje opphold på avrusning, og hun har tidligere blitt behandlet for alkohol, kokain og pilleavhengighet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Jeg trodde hun skulle dø i armene mine