SKANDALE: Baldwin skapte stort oppstyr da han la igjen en svært aggressiv telefonbeskjed på datterens mobil etter en krangel.  Foto: All Over Press
SKANDALE: Baldwin skapte stort oppstyr da han la igjen en svært aggressiv telefonbeskjed på datterens mobil etter en krangel. Foto: All Over PressVis mer

Baldwin tar tv-pause

Alec Baldwin har hatt et tøft år...

SEHER.NO: "30 Rock"-stjernen Alec Baldwin (49) har bestemt seg for å ta en tv- og filmpause i 2008.

Årsaken - han er utslitt etter et tøft 2007.

Skuespilleren har vært involvert i flere skandaler det siste året, og innrømmer nå at det har har tatt sitt toll på hans privatliv og karriere, skriver Female First.

Baldwin skapte overskrifter verden over etter en heftig krangel han hadde hatt med sin 12-år gamle datter Ireland, som han har med ekskona Kim Basinger.

Etter at Ireland ikke hadde dukket opp til et avtalt møte mellom de to, ringte Baldwin og la igjen en meget hissig beskjed på datterens mobilsvar.

"Din tankesløse lille gris", var bare noe av det superstjernen skal ha skreket i telefonen.

Hør lydklippet her (ekstern link)Mobilsvarbeskjeden skal senere ha blitt lekket på internett, og spredde seg som ild i tørt gress i amerikanske medier.

Og Baldwin, som også har spilt i storfilmer som "The Departed" og "The Cooler", innrømmer at denne episoden, samt stress og arbeidspress har ført til at han nå er helt tom for energi. Noe som er årsaken til at han nå tar seg en jobb-pause.

- Jeg skal gå masse i parken, gå på kino og slappe av. Det har vært et tøft 2007, med skribentstreiken og alt det tullet med min datter, det har kostet mye. Nå er det på tide å gjøre ting som gjør at jeg føler meg bra igjen. Jeg har lyst til å ha et fint, enkelt og rolig år, sier han.
Samtidig frykter skuespilleren at hans storhetstid i Hollywood nærmer seg slutten, fordi det nå er såpass mange skuespillere som kjemper om for få roller.

Baldwin har den siste tiden takket nei til flere store filmroller for å kunne konsentrere seg om rollen i suksess-serien "30 Rock".
I tillegg frykter han at han rett og slett begynner å bli for gammel for film.

- Industrien nå handler i stor grad om unge folk. Hvis du ser på antall filmer som har med skuespillere som er over 40 år, så virker det som om det er langt færre av dem nå. Så greia er blitt til at man må konkurrere om de gode rollene, sier han.


LES OGSÅ: - Baldwin angrep datteren

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.