LA OPP ETTER BAKSNAKKING: Baksnakking i hjembygda fikk Karina Hanssen til å legge popkarrieren på hylla som 13-åring. Nå satser imidlertid 20-åringen for fullt igjen, med låta «Boyfriend». Foto: Per Ervland, Seher.no
LA OPP ETTER BAKSNAKKING: Baksnakking i hjembygda fikk Karina Hanssen til å legge popkarrieren på hylla som 13-åring. Nå satser imidlertid 20-åringen for fullt igjen, med låta «Boyfriend». Foto: Per Ervland, Seher.noVis mer

- Baksnakking fikk meg til å legge opp

Men nå satser norske Karina (20) på pop-suksess - med stjernehjelp.

Se video med pop-håpet Karina Hanssen nederst i artikkelen!


SEHER.NO:
  Karina Hanssen (20) fra Åfjord er en av mange norske ungdommer som fra tidlig alder har drømt om en karriere som pop-artist, og denne uken lanserte hun sin første single «Boyfriend», etter å ha skaffet seg platekontrakt på egen hånd.

Men oppveksten på et lite sted - samme sted hvor tidligere Idol-deltaker Vivian Sørmeland er fra - har ifølge Karina ikke alltid vært lett å kombinere med drømmen om å bli popstjerne.

Hanssen hevder hun som 13-åring ble utsatt for så mye baksnakking at hun la musikken på hylla.

- Det ble sånn at hver gang man gjorde noen ting så skulle man få høre noe negativt om det. Det tok fra meg gnisten, sier hun til Seher.no.

Etter overtalelse fra sin far bestemte imidlertid Karina seg igjen for å satse på musikken, og denne gangen har hun fått hjelp fra det tidligere Deep Purple-medlemmet Jon Lord (68).

Jon Lord - som tidligere også har spilt inn juleplate med Maria Arredondo - har vært med på å spille inn Karinas neste sang, og skal også ha sagt ja til å bli med i musikkvideoen til oppfølgerlåten.

Karina hevder at hun fortsatt får negative kommentarer fra lokalmiljøet, men er fast bestemt på ikke å la det ødelegge for pop-drømmen.

- I ettertid er jeg veldig glad for å ha opplevd det jeg har gjort. Jeg føler det har gjort meg sterkere, og at jeg kan stenge ute sånne tåpelige kommentarer.

- Drømmen min er å stå på scenen med et av mine idoler, som Heart eller Joan Jett, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå splittes suksessbandet


[obj:media:8663]