Bakke flytter til Snarøya

Svein Erik Bakke og hans nye kone har kjøpt en to etasjes luksusvilla på eksklusive Snarøya.

PÅ FLYTTEFOT: Svein Erik Bakke og hans Kajsa Lundgaard gleder seg til å flytte inn i nytt hus. Foto: Se og Hør, Andreas Fadum
PÅ FLYTTEFOT: Svein Erik Bakke og hans Kajsa Lundgaard gleder seg til å flytte inn i nytt hus. Foto: Se og Hør, Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
God plass!

Bakke (59) - også kjent som "Vaske-Bakke"- skal ifølge VG ha sikret seg den nyoppussede boligen for 25 millioner kroner.

Millionæren planlegger å flytte inn sammen med forloveden Kajsa Lundgaard (31) og hennes syv år gamle datter så fort de er ferdig med å innrede boligen slik de vil ha den.

- Vi tar den tiden vi trenger, men datteren til Kajsa har bursdag i november, så vi jobber mot å bli ferdig til det. Hun har lyst til å feire med noen venner i det nye huset, sier Bakke til avisa.

Teglsteinshuset har eget svømmebasseng og få minutters gange til egen båtplass.

- Jeg ser ikke poenget med en strandtomt. Jeg er så mye i Syden. I Norge synes jeg hverken det er sommer nok, varmt nok eller rent nok, sier Bakke.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer