<strong>TENÅRINGSSTJERNE:</strong> Edward Furlong slo igjennom med et brak som 15-åring da han spilte i storfilmen "Terminator 2: Judgement Day".
TENÅRINGSSTJERNE: Edward Furlong slo igjennom med et brak som 15-åring da han spilte i storfilmen "Terminator 2: Judgement Day". Vis mer

Bak lås og slå igjen

«Terminator»-stjernen Edward Furlong klarer ikke å holde seg unna fengsel.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Edward Furlong (35) har de siste årene fått mer oppmerksomhet for sine gjentatte møter med lovens lange arm enn presentasjonene på lerrertet.

I januar ble han arrestert for kjærestevold for tredje gang på fire måneder.

Sist måned ble han arrestert igjen for brudd på besøkelsesforbudet mot eks-kjæresten, som han han altså har banket opp ved flere anledninger. Senere ble Furlong løslatt mot en kausjon på 290.000 kroner.

Men da skuespilleren møtte i retten tirsdag, bestemte dommeren seg for at den første kausjonen hadde vært for lav. Derfor ble den hevet til 580.000 kroner og Furlong måtte pent finne seg i å bli fengslet igjen.

Neste høring kommer opp senere denne måneden.LES OGSÅ: - Han ga vår seks år gamle sønn kokain


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer