- Bak kulissene var alt annerledes

Paul Anka vier ikke ekskona, Anna Anka, mye plass eller ære i sin selvbiografi.

ORDKNAPP: - Jeg var først gift i 38 år. Mitt andre ekteskap var over på 18 måneder. Trenger jeg si mer? Skriver Paul Anka i sin selvbiografi «My way», om ekskona Anna Anka. Foto: TV3
ORDKNAPP: - Jeg var først gift i 38 år. Mitt andre ekteskap var over på 18 måneder. Trenger jeg si mer? Skriver Paul Anka i sin selvbiografi «My way», om ekskona Anna Anka. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Paul Anka (71) har nylig skrevet bok om sitt liv, men vier ikke ekskona Anna Anka verken mye plass eller mye ære i den 358 sider lange selvbiografien. Faktisk skriver han om Anna, som ble kjent gjennom «Svenske Hollywoodfruer», bare på to sider i boka, ifølge Aftonbladet.

- Jeg var først gift i 38 år. Mitt andre ekteskap var over på 18 måneder. Trenger jeg si mer? Skriver han i boka, «My way», som har sitt navn fra hans aller mest kjente sang.

- Anna Abery og jeg traff hverandre da hun var min personlige trener. Det gikk raskt for seg. Hun var lang og blond, og jeg var en mann i 60-årene som satte pris på at hun var lang og blond, skriver han i biografien.

Selv om alt mellom dem virket bra utad, var det helt annerledes bak husets fire vegger, ifølge smørsangeren. Men av hensyn til sønnen Ethan på sju år, har han utelatt detaljer om det stormfylte ekteskapet i boka.

- Bak kulissene var alt annerledes. Burde jeg fortelle historien om min ekskone? Burde jeg gå igjennom detaljene om det som skjedde og det som gjorde at vi havnet i retten? Spør Anka i boka, ifølge Aftonbladet.

LES OGSÅ: Vil ikke arve etter moren

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer