PENT PAR: Angelina Jolie og Brad Pitt er et av Hollywoods hotteste par. Nå håper Bai Ling å få en bit av dem begge. Still deg i kø! Foto: All Over Press
PENT PAR: Angelina Jolie og Brad Pitt er et av Hollywoods hotteste par. Nå håper Bai Ling å få en bit av dem begge. Still deg i kø! Foto: All Over PressVis mer

Bai Ling vil ha trekant

Bai Ling hevder hun og Angelina Jolie har en spesiell kjemi som en dag vil føre til lesbesex. Kanskje til og med trekantsex med Brad Pitt...

SEHER.NO: Skuespiller Bai Ling (36) og Angelina Jolie (32) har jobbet sammen på to prosjekter: "Sky Captain and the World of Tomorrow" og Jolies dokumentar "A Place in Time".

Og ifølge Bai Ling skal de to kvinnene ha blitt tiltrukket av hverandre under filmingene.

- Jeg følte en spesiell energi mellom oss. Når vi ser på hverandre er det er energi og en tiltrekning der, sier den kinesiskfødte stjernen til US Weekly.

Og:

- Øynene hennes overfører en seksuell energi til meg som gjør henne uimotståelig.

På settet til "Sky Captain" ga Jolie Ling et løfte om at neste gang de skal spille inn film sammen skal de spille kjærester.

- Skjedde det noe mellom dere når kameraet var skrudd av? spør US Weekley.

- Det kunne ha skjedd noe, men det var liksom ikke riktig sted eller tidspunkt den gangen. Men Angelina sa til meg: "Hjerte mitt er åpent for deg".

- Angelina er akkurat som meg. Hun er en veldig åpen seksuell person.

Ifølge kjendisblogger Ninja Dude, var siste gang Ling så Jolie under årets Tribeca Film Festival.

- Jeg har alltid synes at Brad Pitt er verdens mest sexy mann, så nå som Brad og Angelina er sammen kan jeg kanskje få oppleve dem begge to på en gang.

Angelina Jolie har aldri lagt skjul på at hun er bifil, men etter at hun ble sammen med Brad skal hun ha gitt opp jentesex for godt.

Jenny Shimizu (40) som var Angelinas elsker i ti år mener derimot at "Tomb Raider"-stjernen aldri vil klare å holde dette løftet.

Da gjenstår det bare å se om Bai Ling klarer å lure Brangelina til sengs snart.

LES OGSÅ: Angelina navngir elskere