UTE AV SKAL VI DANSE: Bahareh Letnes og Tom-Arild Hansen røk lørdag ut av «Skal vi danse», til stor skuffelse for Per Sandberg. Video: Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer

«Skal vi danse»

Bahareh ute av «Skal vi danse»

Tok til tårene.

Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Dagbladet): Forrige uke var det over og ut for den tidligere politikeren Per Sandberg, som ble første deltaker ut av «Skal vi danse». Sesongen er for alvor i gang og viser ingen nåde, og lørdag kveld måtte nok et par takke for seg.

Dessverre endte danseeventyret for Bahareh Letnes og hennes partner Tom-Arild Hansen lørdag kveld.

- Dette var veldig trist, men jeg var forberedt på det, sier hun.

Til Se og Hør er det en tydelig preget Bahareh som forteller at hun så gjerne skulle vært med litt lenger.

<strong>UTE:</strong> Bahareh og Tom-Arild måtte lørdag takke for seg i konkurransen. Foto: Espen Solli / TV 2
UTE: Bahareh og Tom-Arild måtte lørdag takke for seg i konkurransen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Knekker sammen

- Jeg ville i hvert fall få danse en eller to danser til, men det er en konkurranse og jeg var forberedt på dette, sier hun, og ønsker de resterende parene lykke til.

- Du sier du var forberedt. Hvorfor det?

- Fordi jeg er blant dem som har fått færrest publikumsstemmer, og allerede forrige uke var jeg i faresonen, svarer hun.

SKADE:«Skal vi danse»-deltakeren ville helst ikke fortelle om skaden han pådro seg forrige uke. Video: Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer

Hva hun skal den kommende tiden er hun ikke helt sikker på, men avslører at hun ikke skal ligge på latsiden av den grunn. Hun har nemlig flere gode planer videre. Baharehs samboer, Per Sandberg, som selv måtte forlate konkurransen forrige uke, var svært imponert over henne i kveld.

- Jeg holder på å knekke sammen. Det eneste jeg kan si er trist er at det norske publikumet går glipp av noen fantastiske danser fremover, sier han.

«CHARTERFEBER»: Mange gleder seg til å se Per Sandberg og Bahareh Letnes i årets sesong av «Charterfeber» - og noe av det første det mye omtalte paret gjør, er å dra på vannscootertur. Video: Viafree Vis mer

Danset for sønnene

Denne helgen var det film som var tema, og filmer som «Harry Potter», «James Bond», «Flashdance» og «Grease» var alle representert. Det samme var «Toy Story», en dans Christian Strand og hans partner Marianne Sandaker sto for. På starten av dansen var det imidlertid to helt andre som stjal showet. Strand hadde nemlig med sine fire og fem år gamle sønner på parketten.

- De synes det er så gøy at pappa danser, og det er helt fantastisk å være pappa, sa han stolt da han var ferdig, og la til:

<strong>FORNØYD:</strong> Christian og Marianne fikk 33 poeng. Foto: Espen Solli / TV 2
FORNØYD: Christian og Marianne fikk 33 poeng. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Og denne dansen var litt for disse gutta.

Danseparet hentet hjem hele 33 poeng fra dommerne, og ble hyllet for både koreografi og innlevelse.

<strong>LEVERTE:</strong> Emilie og Santino fikk 36 poeng lørdag. Foto: Espen Solli / TV 2
LEVERTE: Emilie og Santino fikk 36 poeng lørdag. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Øverst på lista

På toppen av dommernes liste troner Jørgine Massa Vasstrand og Jørgen Nilsen, som lørdag kveld fikk sesongens første toppscore med hele 40 poeng. Til sangen «Shallow» fra «A star is Born» ga de seerne både imponerende dans og løft.

FULL POTT: Jørgine Vasstrand og Jørgen Nilsen fikk full pott under lørdagens «Skal vi danse». Video: TV 2 / Henriette Eilertsen Vis mer

«Harry Potter», eller Victor Sotberg som han egentlig heter, fikk svimlende 39 poeng av dommerne sammen med sin partner Rikke Lund.

- God partner

Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya gjorde det også godt med sine 36 poeng. De danset inspirert av «Baywatch» og fikk mye skryt for hvordan de hadde løst dansen, og ikke minst for hvor stødig Aleksander er som partner.

- Jeg elsker de rene og sterke linjene. Utrolig fint, sa Merete Lingjærdet til paret.

<strong>LIVVAKTER:</strong> Aleksander og Nadya fikk skryt av samtlige dommere. Foto: Espen Solli / TV 2
LIVVAKTER: Aleksander og Nadya fikk skryt av samtlige dommere. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
<strong>ELTON JOHN:</strong> Jan Tore og hans partner Tone fikk skryt for innlevelsen i sin dans. - Du er en ordentlig showmann, sa dommer Egor. Foto: Espen Solli / TV 2
ELTON JOHN: Jan Tore og hans partner Tone fikk skryt for innlevelsen i sin dans. - Du er en ordentlig showmann, sa dommer Egor. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
<strong>FIKK SKRYT:</strong> Adrian og Lillian mer enn doblet poengene fra forrige uke og fikk 29 dommerpoeng lørdag kveld. Foto: Espen Solli / TV 2
FIKK SKRYT: Adrian og Lillian mer enn doblet poengene fra forrige uke og fikk 29 dommerpoeng lørdag kveld. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Har søkt på jobber

Da Per Sandberg ble sendt hjem forrige uke tok han exiten tilsynelatende med knusende ro. Overfor Se og Hør kunne han fortelle at resultatet «var som forventet».

Sandberg sto sammen med kjæresten Bahareh Letnes i fare for å ryke ut, og han var svært lettet da sistnevnte fikk bli med i konkurransen ei uke til.

- Det er helt fantastisk. Du så at jeg jublet. Hadde jeg stått igjen, og Bahareh hadde vært ute, da hadde noe vært galt, sa han.

LES OGSÅ: Øyeblikket som forandret «alt»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer