«Eurovision»-profilen:

- Bæsjet på meg foran dem

Den svenske artisten skulle bare opptre for kongefamilien. Så gikk det galt.

ULYKKE: Det gikk galt for den svenske artisten John Lundvik da han skulle opptre for kongefamilien. Foto: Tim Rooke/REX/NTB
ULYKKE: Det gikk galt for den svenske artisten John Lundvik da han skulle opptre for kongefamilien. Foto: Tim Rooke/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det er snart tid for årets Eurovision Song Contest i Italia, men svenskene har fremdeles til gode å velge sin representant for året. Førstkommende lørdag står veteranen John Lundvik (39) på scenen med låten «Änglavakt», med håp om å komme til den store finalen.

I den forbindelse gjestet han denne uken radioprogrammet «Gry Forssell med Vänner», der han kunne fortelle at det ikke alltid har gått etter planen på scenen.

Han har nemlig ved en anledning hatt avføring i buksene - foran den svenske kongefamilien, ifølge Expressen.

- Liten klassiker

I radioprogrammet leker de «en sann og en usann» - hvor man skal fortelle en sann historie fra livet, og en som ikke er sann. Radiogjengen skal deretter gjette hvilken historie som faktisk har skjedd.

Lundvik presenterer to historier: Han skal ha glemt barnet sitt, og han skal ha hatt bæsj i buksene sine mens han opptrådte for kongefamilien på Solliden.

Det er den siste historien som viser seg å være sann, til stort engasjement fra radiovertene, som setter i et unisont: «Neeeeeeei».

- Det er et av de øyeblikkene hvor man ønsker at det fantes en knapp som man kan trykke på, sånn at det åpner seg et hull i bakken, ler artisten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer