Harper Beckham:

Bærer veske til 19 000 kroner

Kun det beste er godt nok for David og Victoria Beckhams lille pike.

BLID: Det er ikke noe i veien for at Harper Beckham skal smile fra øre til øre. Her er nemlig femåringen med sin designerveske til 19 000 norske kroner. Foto: NTB Scanpix. 
BLID: Det er ikke noe i veien for at Harper Beckham skal smile fra øre til øre. Her er nemlig femåringen med sin designerveske til 19 000 norske kroner. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Mandag var det duket for Victoria Beckhams (42) moteshow under New York Fashion Week. Hele den kjente Beckham-klanen stilte opp som støtte i rådyre designerklær.

Imidlertid er det Harper (5) sin eksklusive designerveske som har fått mest oppmerksomhet.

STILIG: Harper er en av de stiligste femåringene som finnes. Her holder hun pappa, David, trygt i hånden. Foto: NTB Scanpix. 
STILIG: Harper er en av de stiligste femåringene som finnes. Her holder hun pappa, David, trygt i hånden. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Den sjarmerende femåringen dukket nemlig opp med en «Yona»-veske fra merket Goyard, til en verdi av omlag 19 000 norske kroner.

Femåringen spaserte også rundt i lærstøvletter fra Gucci som koster i underkant av 2500 kroner ifølge Daily Mail.

STILFULLT ANTRUKKET: David Beckham med datteren Harper og sønnene Romeo, Cruz og Brooklyn på Victorias moteshow. Foto: NTB Scanpix
STILFULLT ANTRUKKET: David Beckham med datteren Harper og sønnene Romeo, Cruz og Brooklyn på Victorias moteshow. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Eksklusiv smak

Trolig har familien hatt et ønske om å imponere på motshowet, og Harper var ikke den eneste i Beckham-familien som var kledd i designerklær.

SHOPPEDILLA: Det kan se ut som at den sjarmerende femåringen har arvet morens shoppedilla. Her er de to sammen i London. Foto: NTB Scanpix. 
SHOPPEDILLA: Det kan se ut som at den sjarmerende femåringen har arvet morens shoppedilla. Her er de to sammen i London. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Hennes tre eldre brødre, Brooklyn (17), Romeo (14) og Cruz (11) stilte nemlig også opp i antrekk verdt flere tusen kroner, ifølge avisen.

Det kan imidlertid se ut til at den lille femåringen som mest har arvet sin mors kjærlighet for shopping, og de to har ved flere anledninger blitt observert sammen på handletur..

Moteinteresserte Victoria har ikke lagt skjul på at hun gledet seg over å bli mamma til en jente, og kler i dag datteren opp i svindyre designerklær.

Lykkelig par

I fjor delte Victoria historien om hvordan hun og ektemannen David (41) møttes. De to er som kjent et av verdens mest omtalte par, og hjelper hverandre gjennom tykt og tynt.

- Kjærlighet ved første blikk eksisterer. Det kommer til å skje deg i «loungen» til spillerne i Manchester United. Du kommer til å bli litt full, så detaljene fra kvelden er litt uklare, skrev hun i magasinet Vogue og fortsatte:

- Mens de andre fotballspillerne drikker i baren med kompisene sine, kommer du til å se David med familien sin. Han er ikke kjent engang, men han har et søtt smil, har Beckham skrevet til en yngre utgave av seg selv.

HETT PAR: David og Victoria er et av verdens heteste par og skal trolig støtte hverandre i alt de går igjenom. Foto: NTB Scanpix. 
HETT PAR: David og Victoria er et av verdens heteste par og skal trolig støtte hverandre i alt de går igjenom. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Videre fortalte hun at hun også har et nært bånd til familien sin, som får henne til å identifisere seg med fotballspilleren.

Han skal så ha spurt om nummeret hennes, og ha fått det - på en flybillett. Denne har han ifølge kona tatt vare på.

LES OGSÅ: Derfor sa de nei til «Farmen Kjendis»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer