Bærer hun på en hemmelighet?

- Hun viser alle de vanlige tegnene...

<strong>I BERLIN:</strong> To dager etter London-premieren av Salt, stilte Angelina opp i denne løse kjolen i Berlin. Foto: All Over Press
I BERLIN: To dager etter London-premieren av Salt, stilte Angelina opp i denne løse kjolen i Berlin. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superstjernen Angelina Jolie (35) har den siste måneden vist seg fram i en rekke forskjellige løstsittende kjoler. Nå spekuleres det i hun og Brad Pitt (46) venter sitt syvende barn.

Da 35-åringen ble fotografert på en flyplass i Tokyo forrige måned, var de stramme buksene og høye hælene vi er vant til å se Jolie i borte. Isteden hadde hun på seg en vid topp.

Og hver gang siden har hun latt seg fotografere i den samme typen klær. Kjolene henger løst, spesielt over mageregionen.

- Hun har vist fram en måned lang fashion-parade i tøffe graviditetstrender, og dette har fått eksperter til å mene at hun viser alle tegnene på hvordan kvinner prøver å skjule at de er gravide, skriver RadarOnline.com.

Da Angelina stilte opp i en kjole verdt 30.000 kroner, under London-premieren av hennes siste film, Salt, sperret fashion-stylisten Colin Megaro øynene opp.

- Denne kjolen skriker: «Jeg er gravid». Hun han jo gjemme hva som helst under der, sier Megaro til nettstedet.

I tillegg var huden hennes skinnende, og hun viste fram en kløft som fikk tilskuerne til å se to ganger.

Fra før har Pitt og Jolie barna Maddox (9), Zahara (5) og Pax (6) som er adopterte, og Shiloh (4), Knox (2) og Vivienne (2), som Angelina selv har båret fram.

Verken Jolie eller Brad Pitt har kommentert graviditetsryktene.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Festet i kjole til 30.000

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer