Badet splitter naken i beste sendetid

- Jeg bader naken når det passer meg jeg, enten det er på TV eller ikke, sier «Den siste viking»-deltaker Nils.

SEOGHØR.NO: Det var under gårsdagens episode av TVNorges nye realitysatsing «Den siste viking» at deltaker Nils Leidar kastet klærne og badet splitter naken. 

- Jeg bader naken når det passer meg jeg, enten det er på TV eller ikke, sier Nils til Seoghør.no.

Han er slett ikke redd for å vise seg i Adams drakt foran så mange TV-seere.

- Nei, jeg er ikke det. Et av mine mottoer er at natur bare er. Jeg er natur, og det er ikke noe å ta på vei for. Noe av det ekleste jeg vet er å ha på meg våt badebukse. Selv i Spania når det er varmt, forteller han.

Nils sier at han aldri kler av seg for å provosere. Han liker rett og slett å være naken.

- Det har blitt viktigere for meg med årene å søke tilbake til spørsmålet om hva som egentlig er naturlig. En av tingene som gjør at man har det bedre er at pungen henger og dingler. Skrotum har en muskulatur som hever og senker for å regulere temperaturen. Skal man ha normal sædkvalitet - da skal pungen henge å dingle, hevder han.

GODT HUMØR: Nils tar nakenoppstyrte med stor ro. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
GODT HUMØR: Nils tar nakenoppstyrte med stor ro. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

- Et annet viktig poeng er å være barbeint. Det er fundamentalt viktig at man har kontakt med planeten vår, det er verdens kraftigste antioksydant - det raser elektroner inn i kroppen vår når vi kobler oss på jord. Det skjer umiddelbart noe bra med helsa vår. Den ultimate jordingen får man når man går barbeint.

- Var det noen som reagerte?

- Det kan godt hende, men de sa ikke noe om det i såfall. Jeg bryr meg uansett veldig lite om hva folk synes om det jeg gjør. Jeg vet hva jeg gjør, og hvorfor jeg gjør det. Jeg hadde bare med meg to eller tre underbukser på innspillingen, og jeg ville ikke gjør de våte uten grunn. Etterpå solte jeg meg, og for meg er både det å bade og å sole seg med tekstil på kroppen ganske meningsløst, sier Nils, og avslutter:

- Jeg mener det er noe som flere bør gjøre. Og nyte. Uten å tenke på hva folk tenker.

TVNorge har ingen betenkeligheter med å vise «Den siste viking»-deltakeren naken i beste sendetid.

- Nils omtaler seg selv som naturist. Han elsker naturen, og for ham er nakenhet helt naturlig. Vi ønsker å vise deltagerne slik de er, sier Guro Krossen i TVNorge.