- Badet naken på Aker Brygge

Jon Niklas Rønning kastet klærne midt i Oslo.

KASTET KLÆRNE: Jon Niklas Rønning (t.v.) stilte opp i blanke messingen på Aker Brygge i Oslo onsdag. Foto: Thomas Horni / Seher.no
KASTET KLÆRNE: Jon Niklas Rønning (t.v.) stilte opp i blanke messingen på Aker Brygge i Oslo onsdag. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jon Niklas Rønning fra komikerduoen «Bye og Rønning» stilte onsdag opp i blanke messingen på Aker Brygge i Oslo. Duoen var tilstede under premieren av humorshowet «Sommerlatter 2011» på Latter i Oslo onsdag kveld.

- Jon Niklas badet naken på Aker Brygge i dag. Det var tolv grader i vannet, sa Anders Bye til pressen.

Grunnen til at Rønning kastet klærne, var fordi humoristene spiller inn en video som komikerne skal bruke for å promotere forestillinger i Arendal i sommer.

- Jeg fikk tørket meg litt oppe på stand up-kontoret her, så nå er jeg klar for premiere, forteller Rønning lattermildt.

Anders Bye forlovet seg i fjor med musikerkjæresten Siri Nilsen. Han ønsker ikke å si om bryllupet vil stå denne sommeren.

- Det kan være det blir giftermål i sommer, jeg vet ikke helt. Kanskje, kanskje ikke, forteller Bye med et lurt smil.

- Jeg har i hvert fall ikke fått noen invitasjon ennå, sier Rønning.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ble tatt på senga da hun fridde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer