Bader naken i melk i ny film

Hollywood-stjernen Charlize Theron bader i melk.

KASTER KLÆRNE: I traileren til den andre av to filmatiseringer av eventyret om Snehvit, «Snow White and The Huntsman», får man se en naken Charlize Theron (36) som bader i et badekar fylt av melk. Foto: Universal Pictures
KASTER KLÆRNE: I traileren til den andre av to filmatiseringer av eventyret om Snehvit, «Snow White and The Huntsman», får man se en naken Charlize Theron (36) som bader i et badekar fylt av melk. Foto: Universal Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Charlize Theron nakenbade i melk nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: I traileren til den andre av to filmatiseringer av eventyret om Snehvit, «Snow White and The Huntsman», får man se en naken Charlize Theron (36) som bader i et badekar fylt av melk.

Theron, som nylig adopterte den lille gutten Jackson, må se seg nødt til å rive seg bort fra morsrollen for å promotere den nye filmen.

Charlize Theron spiller mot Kristen Stewart i eventyrfilmen, der Theron spiller den onde dronning Ravenna mens Stewart har rollen som Snehvit.

Mandag viste den 36 år gamle filmstjernen seg i et tettsittende sort skjørt og sort topp I New York i forbindelse med promoteringen av filmen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå har hun blitt mamma

Se Charlize Theron nakenbade i melk her:


[obj:media:10921]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer