Nicole Kidman:

Bader i lykke

Nicole Kidman har vært livredd for solskader - men i Sydney slappet hun endelig av i bølgene.

BOLTRET SEG: Godt smurt inn med solfaktor 100 lekte Nicole seg i bølgene. Foto: Matrix Pictures
BOLTRET SEG: Godt smurt inn med solfaktor 100 lekte Nicole seg i bølgene. Foto: Matrix Pictures Vis mer
Publisert

Superstjernen Nicole Kidman (52) troner frem-deles på toppen av Hollywood. Det siste året har hun hatt supersuksess med TV-serien «Big Little Lies», og i januar slo «Bombshell» til på kinosalene over hele verden.

Da er det ikke rart at hun unte seg en aldri så liten ferie samme med ektemannen Keith Urban (52).

VISTE KROPP:Countrystjernen Keith Urban avslørte at han har flere tatoveringer på overkroppen. Foto: Matrix Pictures
VISTE KROPP:Countrystjernen Keith Urban avslørte at han har flere tatoveringer på overkroppen. Foto: Matrix Pictures Vis mer

Og mens hun vanligvis beskytter huden med langermet badetøy og solhatt, tok hun nå bare på en bikini før hun hoppet ut i de varme bølgene i Sydney.

Ingen solskader

I fjor avslørte Nicole hvordan hun har holdt huden sin porselenshvit selv om hun ofte er hjemme i Australia. Hun smører seg nemlig med faktor 100!

- Jeg tar på et nytt lag hvert 90. minutt. Det er kanskje litt sprøtt - men da slipper jeg å bli solbrent, sa hun til The Cut.

FLOTT OG
FEMTITO:
Nicole Kidman var
i sitt rette element
på stranden i
Sydney. Foto: Matrix Pictures
FLOTT OG FEMTITO: Nicole Kidman var i sitt rette element på stranden i Sydney. Foto: Matrix Pictures Vis mer
BADELYKKE: Stjernen så ut til å storkose seg i bølgene. Foto: Matrix Pictures
BADELYKKE: Stjernen så ut til å storkose seg i bølgene. Foto: Matrix Pictures Vis mer

- Kollegene mine synes at jeg overdriver. Men min hud har ikke de samme solskadene som andre har, fortsatte hun.

Det er ikke rart at Nicole er engstelig for solstrålene.

- Begge foreldrene mine har hatt hudkreft, så jeg er nødt til å være forsiktig, fortalte hun til magasinet Allure.

SAMMEN FOR
LIVET: I Keith har
Nicole funnet mannen
hun vil tilbringe resten
av livet med. Paret
koste seg sammen på
en barnefri badeøkt. Foto: Matrix Pictures
SAMMEN FOR LIVET: I Keith har Nicole funnet mannen hun vil tilbringe resten av livet med. Paret koste seg sammen på en barnefri badeøkt. Foto: Matrix Pictures Vis mer

- Faktor 100 høres kanskje mye ut. Men det er ikke det. Og jeg smører barna mine med det også, fortsatte hun.

Da firebarnsmoren kastet seg ut i bølgene på stranden i Sydney, var hun selve beviset på at man kan bli brun med høy faktor. 52-åringen var gyllenbrun fra topp til tå, og så sunn og frisk ut. Og straks hun og Keith var ferdig med å leke seg i bølgene, satte hun solhatten på hodet og knyttet en sarong over hoftene.

SÅ KOM
HATTEN: På
stranden var
Nicole raskt ute
med å beskytte
ansiktet med en
solhatt – for å
bevare sin glatte
og flotte hud. Foto: Matrix Pictures
SÅ KOM HATTEN: På stranden var Nicole raskt ute med å beskytte ansiktet med en solhatt – for å bevare sin glatte og flotte hud. Foto: Matrix Pictures Vis mer

Viktig støtte

Det er ingen tvil om at Nicole og Keith fremdeles er fryktelig forelsket i hverandre, 15 år etter at de møttes på en galla i Los Angeles.

De elsker å gå på rød løper sammen, og ser alltid minst like mye på hverandre som på fotografene. Og etter å ha vært i flere turbulente forhold, det mest kjente med Tom Cruise (57), er det godt for Nicole å endelig ha funnet en mann hun vil bli gammel med.

STERK KJÆRLIGHET: I januar var det 15 år siden Nicole og Keith møttes første gang – og til sommeren kan de feire 14 års bryllupsdag. Her er de på Golden Globe-utdelingen i januar. Foto: NTB Scanpix
STERK KJÆRLIGHET: I januar var det 15 år siden Nicole og Keith møttes første gang – og til sommeren kan de feire 14 års bryllupsdag. Her er de på Golden Globe-utdelingen i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Før jeg møtte Keith, var jeg mer engstelig. Men nå føler jeg meg mye tryggere, takket være at jeg denne gode vennen og fantastiske partneren, sa hun nylig til Fox Sunday Life.

TRUET AV
FLAMMENE:
Nicole og Keiths
hus i Sutton Forest i
Australia var truet av
skogbrannene som
herjet på kontinentet.
De har donert en
halv million dollar til
brannvesenet. Foto: Media-Mode/ Splash News
TRUET AV FLAMMENE: Nicole og Keiths hus i Sutton Forest i Australia var truet av skogbrannene som herjet på kontinentet. De har donert en halv million dollar til brannvesenet. Foto: Media-Mode/ Splash News Vis mer

Samtidig avslørte hun at meditasjon og ektemannen er det viktigste for at hun skal ha det bra i sin hektiske tilværelse.

- Det som gjør meg mest rolig og sikker her i verden, er å være sammen med Keith. Å ha en partner ved din side, en som du kan snakke med om alt, og som elsker deg - og som du elsker, det gir hele livet balanse, slo hun fast.

Hurtig bryllup

Paret giftet seg i en intim seremoni halvannet år etter at de møttes første gang, og begge gråt sine modige tårer da de ga hverandre sitt ja.

- Vi kjente ikke hverandre så godt. Vi ble kjent mens vi var gift, fortalte Nicole til Daily Mail for fem år siden.

Og det ser ut til å ha fungert særdeles godt for paret, som er stolte foreldre til døtrene Sunday Rose (10) og Faith Margaret (8).

FAMILIELYKKE:
Nicole og Keith tar døtrene
Sunday og Faith med seg
nesten uansett hvor de drar. Foto: Matrix/ GC Images/ Getty Images
FAMILIELYKKE: Nicole og Keith tar døtrene Sunday og Faith med seg nesten uansett hvor de drar. Foto: Matrix/ GC Images/ Getty Images Vis mer

Elsker alle barna

Nicole har også adoptivbarna Isabella (26) og Connor (24) med Tom Cruise, men etter at de var blant de få gjestene da hun giftet seg med Keith, har hun nesten ikke fått treffe dem.

LITE KONTAKT: Nicole sammen med sine to eldste barn,
Connor og Isabella, i 2003. Etter skilsmissen fra Tom Cruise
har hun hatt stadig mindre kontakt med dem. Foto: Reuters
LITE KONTAKT: Nicole sammen med sine to eldste barn, Connor og Isabella, i 2003. Etter skilsmissen fra Tom Cruise har hun hatt stadig mindre kontakt med dem. Foto: Reuters Vis mer

Barna valgte nemlig et liv i den omstridte Scientologikirken.

- Isabella og Connor har tatt sine valg. Det er vår jobb som foreldre å alltid gi dem ubetinget kjærlighet. Jeg er her for å elske og støtte dem, sa Nicole til The Sun.

LES OGSÅ: Røper gladnyhet på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer