Bader i lykke på italiensk ferieøy

Kelly Brook og kjæresten viste sin forelskelse både til lands og til vanns.

FORELSKET: Kelly Brook og Thom Evans nyter det italienske sommerværet og hverandre på øya Ischia denne uken. Turtelduene er tilstede under are  Ischia Global Film & Music festival på øya, som er et yndet feriemål for kjendiser som Helena Christensen Foto: All Over Press
FORELSKET: Kelly Brook og Thom Evans nyter det italienske sommerværet og hverandre på øya Ischia denne uken. Turtelduene er tilstede under are Ischia Global Film & Music festival på øya, som er et yndet feriemål for kjendiser som Helena Christensen Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra den romantiske badeferien i bildekarusellen nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Den britiske modellen Kelly Brook (32) og den tidligere rugbystjernen Thom Evans (27) virker stadig like forelsket.

Paret, som har vært sammen siden slutten av 2010, befinner seg på den italienske ferieøya Ischia i forbindelse med Ischia Global Film & Music festival, ifølge The Sun. Og samtidig benytter turtelduene anledningen til å pleie kjærligheten.

Det flotte stjerneparet ble fotografert mens de svømte og svermet for hverandre i Middelhavets milde bølger. De utvekslet ømme kyss også på land, der Brooks berømte figur kom til sin rett i en blomstrete bikini.

Modellen og «Piranha»-skuespillerens yngre kjæreste viste frem sin veltrente kropp i en beskjeden badebukse. Evans, som også har opptrådt naken på Kellys twitter-profil, viet henne full oppmerksomhet i vannkanten.

Brook og Evans var igjennom en tøff periode i fjor vår, da skjønnheten spontanaborterte i femte måned. Men heldigvis ser kjærligheten nå ut til å blomstre som aldri før.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV-kokk (29) funnet død 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer