Leonardo DiCaprio:

Bader i lykke med 22 år yngre kjæreste

Filmstjernen pleier å gå lei av kjæresten når hun passerer 25, men Camila blir kanskje unntaket.

EKTE LYKKE: Camila og Leonardo storkoser seg sammen i de varme bølgene på St. Barts i Karibien. Foto: IMP/Backgrid/MEGA
EKTE LYKKE: Camila og Leonardo storkoser seg sammen i de varme bølgene på St. Barts i Karibien. Foto: IMP/Backgrid/MEGA Vis mer
Publisert

Helt siden han dukket opp på stjernehimmelen i 1993, har superstjernen Leonardo DiCaprio (47) vært som en magnet på flotte, unge kvinner. Leo er blitt eldre og eldre, mens kjærestene hans er forblitt unge.

Han pleier heller ikke å være så lenge sammen med de utvalgte. Nå mener vennene hans at Leonardo kanskje har funnet kvinnen han kan slå seg til ro med.

Helt siden 2017 har han nemlig vært sammen med den unge fotomodellen og skuespilleren Camila Morrone (24).

Kjent i mange år

Men Leonardo og Camila har kjent hverandre enda lengre. Ungjentas stefar er nemlig Al Pacino (81), Leonardos gode venn, og Camila var derfor en ung jente første gangen hun ble introdusert for superstjernen.

Pacino var sammen med Camilas mamma Lucila Solá (45) i ti år før de brøt med hverandre i 2020.

Camila og Leonardo har aldri gått på rød løper sammen. Men det er ingen tvil om at de er stormende forelsket i hverandre.

Nylig dro de på en romantisk ferie til den luksuriøse ferieøya St. Barts i Karibien. Her boltret de seg i bølgene, og lot seg absolutt ikke merke av den store aldersforskjellen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer