POPULÆR: Men heller ikke de andre damene klartre å holde fingrene unna brystkassa til svømmestjernen. Michael Phelps har tidligere datet både svømmekollega Amanda Beard (26) og modellen Lily Donaldson (21). Foto: All Over Press
POPULÆR: Men heller ikke de andre damene klartre å holde fingrene unna brystkassa til svømmestjernen. Michael Phelps har tidligere datet både svømmekollega Amanda Beard (26) og modellen Lily Donaldson (21). Foto: All Over PressVis mer

Bader i lettkledde damer

Michael Phelps koste seg på badeferie blant lettkledde damer.

SEHER.NO: OL-helten Michael Phelps (23) ble nylig kåret til en av verdens mest sexy menn, og svømmeren ser ut til å nyte oppmerksomheten har får av damene om dagen.

Nylig tilbragte tidenes mestvinnende olympier en dag ved bassenget i Las Vegas, hvor Phelps har tilbragt mye tid for å bli en bedre pokerspiller, og 23-åringen var konstant omringet av lettkledde damer.

Den som kanskje var mest nærgående var Phelps nye kjæreste, Caroline "Caz" Pal (26), som han ble sammen med for to måneder siden.

Caz jobber som coctailservitrise i Las Vegas, og det nyforelskede paret så ut til å stortrives i hverandres selskap, og klemte og koset på hverandre hele tiden.

Men med et titalls andre damer rundt, kan ikke Pal være av den sjalu typen...

Svømmeren, som tok hjem hele 8 gullmedaljer under lekene i Beijing, er kjent for å ha godt dame tekke, og i sommer gikk ryktene om at Country-stjernen og "American Idol"-vinner Carrie Underwood (25) og Phelps hadde funnet tonen.

OL-helten har tidligere også blitt koblet til svømmekollega Amanda Beard (26) og modellen Lily Donaldson (21).

Har du tips om idrettskjendisene? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: Tar med dama hjem til foreldrene