BADER I DAMER: Tennisstjernen Rafael Nadal ble omringet av damer, da han denne uken ferierte på Middelhavsøya Formentera.  Foto: All Over Press
BADER I DAMER: Tennisstjernen Rafael Nadal ble omringet av damer, da han denne uken ferierte på Middelhavsøya Formentera. Foto: All Over Press Vis mer

Bader i damer på stranda

Slik lader tennisstjernen opp til U.S. Open. Se bildene!

SEHER.NO: Spanske Rafael Nadal (24) har blitt superstjerne og mange-millionær takket være sitt store talent på tennisbanen.

Det er imidlertid ikke bare med ballen at den barske Wimbledon-mesteren har suksess.
 
Også blant kvinnene er han nemlig en stor favoritt, og 24-åringen har flere ganger toppet lister over verdens mest sexy idrettsmenn. 

At han er en ettertraktet mann blant damene var også svært tydelig å se da han denne uken tok seg en velfortjent ferie på Middelhavsøya Formentera, skriver Daily Mail. 

Fra det øyeblikket Nadal ankom den lekre sandstranden utenfor sitt bosted, ble han nemlig omringet av vakre kvinnelige fans, som ønsket autograf og bilde med deres store helt. 

24-åringen så imidlertid ikke ut til å ha noe imot all oppmerksomheten, og stilte villig opp på bilder  både med kvinnelige og mannlige fans.

Deretter koste han seg i solen med kamerater og viste frem sin veltrente kropp mens han lekte seg med en strandball.

Noen dager tidligere ble tennis-helten, som er klar for U.S. Open neste måned, også observert med en annen type ball, da han spilte golf med venner i nærheten av sitt hjem på Mallorca.

24-åringen er nemlig en ivrig golfspiller, og tilbringer gjerne lange dager på golfbanen, når han ikke spiller tennis.

Nylig kunne idrettsstjernen også avsløre at han ser veldig frem til U.S. Open, på tross av de ulike skadene han har slitt med det siste året.

- Jeg håper å være klar og å være frisk, for de siste årene har jeg hatt litt problemer. Kanskje dette året vil bli annerledes. Det viktigste for meg nå er å få slappet av hjemme og få nytt sommeren der, sier han.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Skiller seg ut på strandenKOSTE SEG: Nadal så ut til å storkose seg på ferie, og hadde ikke noe imot de mange fansene som gjerne ville ha bilder og autograf. Foto: All Over Press
I VANNET: Tennisstjernen tilbragte mange timer ute i vannet med kameratene. Foto: All Over Press
PÅ YACHT: Vennegjengen hadde også tilgang til denne lekre luksusyachten. Foto: All Over Press
GOD MED BALL: Tennishelten er ikke bare god i tennis. Han er også en ivrig fotball- og golfspiller. Foto: All Over Press
GOD MAT: Vennegjengen koste seg med god mat og drikke på en eksklusiv strandrestaurant. Foto: All Over Press