Badeferie til spottpris

Sol, bad, fest og moro. Bulgaria er som mange andre steder, bare billigere..

FOLKSOMT:  I Bulgaria finner du kilometer med lange hvite strender.  Stranden fylles opp utover dagen.
FOLKSOMT: I Bulgaria finner du kilometer med lange hvite strender. Stranden fylles opp utover dagen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Golden Sands bærer sitt navn med rette. Her på Bulgarias svartehavskyst strekker den fire kilometer lange sandstranden seg deilig bortover, sola skinner, havet er blått og feriegjestene soler seg, bader og ler.

Vi kunne like gjerne vært på Mallorca, Rhodos, Amalfi-kysten, Costa del Sol eller Gran Canaria – noen av stedene forholdsvis kostbare, andre rimelige – men her i Bulgaria strekker pengene til på en måte vi ikke er vant til hjemme i Norge. En treretters middag med vin og kaffe koster ikke engang en hundrings, en øl eller et glass vin får du gjerne for under en tier, badeeffekter, is, brus og andre ting du kjøper på stranden er vesentlig billigere enn vi er vant til. Dette kan vi like!

Plass til alle!

Bulgaria, og spesielt Svartehavskysten, er det perfekte feriested for en barnefamilie med presset økonomi eller en vennegjeng som vil ha det gøy en ukes tid og ikke har all verdens budsjett. Her er det plass til alle kategorier feriegjester, og du finner både barnevennlige tilbud og flotte partymuligheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer