- Både tårer og latter

Anna Nicole Smith ble stedt til hvile fredag. Se alle bildene her.

ROSA: Anna Nicoles grav er dekket med røde og rosa roser gitt av familie og venner.  Foto: All Over Press
ROSA: Anna Nicoles grav er dekket med røde og rosa roser gitt av familie og venner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SE BILDENE: Trist farvel med Anna Nicole Smith

SEHER.NO: - Du var en vakker baby, du var så høyt elsket. Vi elsket deg og har så mange historier vi kan fortelle om deg ...

Slik begynte avdøde Anna Nicole Smiths mor Virgie Arthur sin avskjedstale for datteren i Mount Horeb Baptist Church på Bahamas fredag ettermiddag.

- Vi så deg vokse opp til å bli en vakker kvinne, og vi så deg snuble et par ganger … Men du kom deg alltid opp og videre, fortsatte Texas-kvinnen, til tross for at fans av Smith buet høylydt på henne utenfor kirken.

Både Smiths partner Howard K. Stern og hennes tidligere kjæreste Larry Birkhead var tilstede under minnestunden. De har lenge kranglet om foreldreretten til superblondinens seks måneder gamle datter Dannielynn, men allikevel håndhilste de høflig på hverandre inne i kirken.

Stern, Birkhead og Arthur hadde i forkant også kranglet om hvor Anna Nicole skulle gravlegges.

Alle som fulgte Smith til graven fikk tildelt en rød og en rosa rose som skulle bli lagt på kisten like før den ble senket i jorden. Mens den røde symboliserte Smiths avdøde sønn Daniel, symboliserte den rosa Anna Nicole. Fargen var hennes favoritt, noe som også gikk igjen på kistens flotte svøpe.

- Det var veldig, veldig trist, fortalte Kathryn Baranichtil CNN etter begravelsen. Baranichtil var produsent for Smiths omdiskuterte realityshow "The Anna Nicole Show".

- Det var en blanding av følelser. Det var både tårer og latter, fortalte Birkhead MSNBC kort tid etter Smith ble stedt til hvile iført en perlebrodert kjole og tiara 16.30 norsk tid.

Denne uken vil Anna Nicoles dødsårsak bli offentliggjort av Joshua Perper, rettsmedisineren som foretok obduksjonen av skjønnheten.

- Dette er en uvanlig sak sett fra et medisinsk synspunkt, forteller han CNN.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer