Charlotte Hvide Smith:

- Både ser og føles gravid ut

Deler ærlig innlegg om komplikasjoner etter fødsel.

MÅ OPERERES: Charlotte Hvide Smith sliter med ettervirkninger av to fødsler. Her med samboer Truls Svendsen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
MÅ OPERERES: Charlotte Hvide Smith sliter med ettervirkninger av to fødsler. Her med samboer Truls Svendsen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag morgen delte Charlotte Hvide Smith (34) et innlegg på sin Instagram-profil hvor hun skriver at hun i nærmeste fremtid skal gjennom en operasjon.

Smith har de to barna Eva og Annie sammen med komiker Truls Svendsen (49), og hun har vært åpen om at tiden etter fødsel var vanskelig.

Årsaken for operasjonen skal være at hun sliter med delte magemuskler etter å ha født de to døtrene.

- Hadde det ikke vært for at jeg har lest meg opp om diastasis recti, altså delte magemuskler etter svangerskap, hadde bare visst at jeg hadde vært sliten, men ikke hvorfor. Så hadde jeg sikkert trodd at det er fordi jeg er en sliten småbarnsmor, og blitt veldig skuffa og lei meg over kapasiteten min, har hun tidligere fortalt i et intervju med KK.

- Ser gravid ut

På bildet 34-åringen har valgt å dele vil man kanskje ved første øyekast tro hun venter barn. Hun skriver at kroppen både «ser og føles gravid ut».

«Jeg håper at jeg endelig blir ferdig med bekkenløsning og får mindre vondt i ryggen. Jeg har jo et tydelig fremfall av magen her så jeg håper også at organene blir liggende litt mer riktig etter operasjonen», er noe av det hun skriver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer