- Både mamma og jeg falt for Steven Spielberg

«Grey's Anatomy»-legen snakker ut.

TETT FAMILIE: Jessica Capshaw (til venstre) var 15 år da moren Kate ble sammen med Steven Spielberg. Nå har de gitt henne mange søsken, deriblant Destry Allyn Spielberg (til høyre). Foto: All Over
TETT FAMILIE: Jessica Capshaw (til venstre) var 15 år da moren Kate ble sammen med Steven Spielberg. Nå har de gitt henne mange søsken, deriblant Destry Allyn Spielberg (til høyre). Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Som 12-åring hadde «Grey's Anatomy»-stjernen Jessica Capshaw (37) gått på 12 skoler. Hun er nemlig datteren til skuespilleren Kate Capshaw (60), og fulgte med på lasset hvor enn morens filmer ble spilt inn.

Men nå lengtet hun etter noe mer stabilt. Og det fikk hun da moren spilte den kvinnelige hovedrollen i «Indiana Jones og de fordømtes tempel» i 1984.

- «Indiana Jones» er min favoritt av alle mammas filmer. Da forelsket vi oss, begge to. Hun forelsket seg i Steven Spielberg – og det gjorde jeg også, fortalte Jessica på showet til Ellen DeGeneres.

- Nå er de gift, og alt gikk fint!

Tok college for stefarens skyld

Det var nemlig den store kjærligheten mellom Kate og Steven Spielberg (67). Det beviser de ved å fortsatt være sammen - 30 år etter at de møttes. Paret har til sammen sju barn, og Jessica er hans største fan.

- Han er så sjenerøs! Og alltid interessert i at du skal ha det bra, forteller hun til Ellen DeGeneres.

Men han har også vært streng mot henne. Spesielt da hun hadde lyst til å droppe college og bli skuespiller på heltid.

- Steven var den strengeste. Han ba meg gjøre ferdig college for hans skyld. Og den dag i dag kan jeg fortelle ham at det er den største gaven han har gitt meg, sier hun i et intervju med People Weekly.

UNG OG LOVENDE: I 1999 fikk Steven Spielberg en æresgrad ved Brown-universitetet, og Jessica og Kate var stolte med på seremonien. Foto: All Over
UNG OG LOVENDE: I 1999 fikk Steven Spielberg en æresgrad ved Brown-universitetet, og Jessica og Kate var stolte med på seremonien. Foto: All Over Vis mer

Fikk ikke noe gratis

At både Kate og Steven er berømte, har ikke vært en fordel for Jessica i arbeidslivet - heller tvert om.

- På mange måter var det ikke hjelpsomt å ha berømte foreldre. Mennesker er gjerne sånn at de tenker «vel, når du kommer fra alt det der, hvem har lyst til å se at du får suksess?». Du vil heller at en underdog skal få suksess. Jenta som brukte sine to siste dollar på bussbilletten, sa hun i et intervju med USA Today.

Derfor har Jessica måttet jobbe hardt for å komme dit hun er. Og når hun nå opplever stor suksess i «Grey’s Anatomy», er det bare hennes egen fortjeneste.

Hun prøvespilte for to roller som hun ikke fikk. Til slutt fikk hun en liten gjesterolle i tre episoder som Dr. Arizona Robbins. Og da gjorde hun så god jobb at rollefiguren ble en fast del av staben!

SPILLER KJÆRESTER: Jessica Capshaw og Sara Ramirez i Grey's Anatomy. Foto: ABC
SPILLER KJÆRESTER: Jessica Capshaw og Sara Ramirez i Grey's Anatomy. Foto: ABC Vis mer

Les også: Patrick Dempsey i dyp sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer