Årets kjendispar:

Både far og datter forlovet seg

2019 har vært et kjærlighetens år for kjendisene.

FLERE FORLOVELSER I FAMILIEN: I løpet av 2019 har blant andre Isabelle Ringnes og far Christian Ringnes forlovet seg på hver sin kant. Her er far og datter på vei til Stordalens halloween-fest i høst. Foto: Andreas Fadum
FLERE FORLOVELSER I FAMILIEN: I løpet av 2019 har blant andre Isabelle Ringnes og far Christian Ringnes forlovet seg på hver sin kant. Her er far og datter på vei til Stordalens halloween-fest i høst. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

2019 har vært fylt av kjærlighet, og jevnt utover året har det tikket inn en rekke gledesmeldinger om både forlovelser og bryllup hos kjendisene.

I kjendisverdenen kom det første frieriet i februar, da foredragsholder, gründer og millardærdatter Isabelle Ringnes (31) kunne avsløre at hun hadde blitt fridd til av kjæresten sin, Bjørn Erik Ihlen (37), ute i skiløypa.

Nyheten delte hun på Instagram.

- Han lot som at han skulle ta et bilde av meg mens andre skulle gå forbi, men filmet meg i virkeligheten. Jeg klaget over at det var kaldt, og at jeg ikke ville bli tatt bilde av. Plutselig så sier han: «Men jenta mi, nå skal jeg fri til deg», og så gikk han ned på kne og sa mange fine ord - som man dessverre glemmer litt i adrenalinets øyeblikk, sa Ringnes om frieriet til Se og Hør etter at nyheten var ute.

DEILIG TILBAKEBLIKK: Kine og Jonas kårer sine favoritt-øyeblikk fra TV i 2019. Video: Viafree/Dplay/TV Sumo/Rød Løper Vis mer

31-åringen er imidlertid ikke den eneste i Ringnes-familien som planlegger bryllup i fremtiden, da også faren hennes, eiendomsmilliardæren Christian Ringnes (65), er forlovet.

At Ringnes hadde fridd til kjæresten gjennom ti år, Lotte Birgitta Inger (43), ble kjent i «Avisrunden» på TV 2 Nyhetskanalen i begynnelsen av november. Der fikk han spørsmål om hva det er som holder ham opptatt.

- Jeg er nyforlovet, så jeg har vært ganske opptatt av det, svarte han.

SKAL OGSÅ GIFTE SEG: I likhet med datteren Isabelle har Christian Ringnes forlovet seg i år - han med Lotte Birgitta Inger (t.v.). Foto: NTB Scanpix
SKAL OGSÅ GIFTE SEG: I likhet med datteren Isabelle har Christian Ringnes forlovet seg i år - han med Lotte Birgitta Inger (t.v.). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fridde på campingplass

Ringnes-familien kan med andre ord glede seg over flere forlovelser og kommende brylluper, men de er ikke de eneste. I sommer ble nemlig flere kjendispar forlovet da de var på ferie.

I juli avslørte også P3-paret Tuva Fellman (32) og Ronny Brede Aase (33) forlovelse på Instagram, og kort tid senere fortalte sistnevnte hvordan det hele hadde gått til.

FORLOVET I DET FRI: P3-paret Tuva Fellman og Ronny Brede Aase. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET I DET FRI: P3-paret Tuva Fellman og Ronny Brede Aase. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Det var under en sending av «P3Morgen» at 33-åringen kunne røpe at han gikk ned på kne etter et bad ved en campingplass i Sogn og Fjordane, ved et bord der de satt og drakk Pepsi Max og spiste chips.

- Jeg fikk det til. Det skjedde på en campingplass. Bak en bil. Langs en fjord. Det gikk fint, fortalte en da nyforlovet Brede Aase i radioprogrammet.

Feriefrieri

Blogger og tidligere Costume-redaktør Vanessa Rudjord (43) ble også fridd til ute på reise, etter at samboeren Jonas Forsang Moksnes (38) stilte det store spørsmålet under en middag på en restaurant i Frankrike.

Da var de ute og feiret at de hadde vært kjærester i åtte år. I podkasten «Synnøve og Vanessas podcast» fortalte hun hvordan frieriet skjedde.

- Han la et etui foran meg på bordet, og inni det lå det en ring, også sa han at gaven kom med et spørsmål. Og det var om jeg ville gifte meg med han, fortalte Rudjord til Synnøve Skarbø (49), som for øvrig skal være forlover.

View this post on Instagram

Skyt oss

A post shared by Vanessa Rudjord (@vanessarudjord) on

Foran fullsatt sal

Offentlige frierier har det også vært flere av i 2019. Det første kom i slutten av mars, da komiker Kristian Valen (45) fridde til kjæresten Karen Ånensen (34) foran en fullsatt sal med folk under showpremieren sin.

28. mars hadde nemlig Valen premiere på showet «Åsted Valen», og underveis ba han kjæresten om å komme opp til ham på scenen.

- Uten denne jenta hadde jeg aldri stått her i dag. Vil du gifte deg med meg? sa han til flyvertinnekjæresten, som svarte med et rungende «ja».

FRIERI: Kristian Valen avsluttet showet «Åsted Valen» med å dra opp kjæresten Karen på scenen. Der fikk hun seg en overraskelse hun trolig ikke vil glemme med det første. Video: Jonas Scheie Hammer Vis mer

Et par måneder etter Valens frieri, valgte også fjorårets «Farmen»-vinner, Tonje Frøystad Garvik (30), å fri foran hele det norske folk. Det gjorde hun under tv-prisutdelinga Gullruten 11. mai.

Det hele startet med et «Kiss Cam», som raskt peilet seg inn på Frøystad Garvik og kjæresten Lene Sleperud (30). Så gikk førstnevnte ned på kne.

- Nå har vi faktisk hytte og leilighet, så tenkte å spørre deg: Vil du gifte deg med meg? spurte hun, og fikk et «ja» fra en rørt Sleperud.

FRIERI: Farmen-paret tok steget videre da Tonje Frøystad Garvik plutselig fridde til kjæresten Lene Sleperud på direkten. Vis mer

Bursdagsfrierier

Foruten ovennevnte par, er det også flere andre kjendiser som har tatt forholdet sitt ett steg lenger i 2019.

I midten av april kunne NRK-profilen Nicolay Ramm (30) dele nyheten om at han hadde fridd til kjæresten Josephine Leine Granlie (30). De har også solgt luksusleiligheten sin til fordel for et rekkehus i år.

Uka før delte Mona Grudt (48) et innlegg på Instagram der hun skrev at kjæresten Bjørgvin Thorsteinsson (50) fridde til henne da hun fylte år.

Midt i sommerferien kom forlovelsesnyheten til Janne Formoe (44) og Jan Fredrik Karlsen (46), som mange gledet seg over. De har nemlig hatt et av-og-på-forhold i flere år, og nå skal de endelig bli ektefeller.

FORLOVET: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Karlsen gjorde for øvrig som Thorsteinsson, og fridde til sin kjære på bursdagen hennes, 13. juli.

Kort tid senere ble det også kjent at Emilie «Voe» Nereng (24) hadde blitt fridd til av kjæresten Torgeir Glomnes Johansen (30). Hun delte da et bilde av ringen på Instagram.

Innholdsrikt år

For «Senkveld»-programleder Helene Olafsen (29) og kjæresten Jørgen Nilsen (29), har 2019 vært et stort år.

For litt over ett år siden ble det kjent at de to hadde funnet kjærligheten, etter at de møttes under innspillingen av «Skal vi danse» i 2017 - der de stakk av med seieren.

I sommer ble de omsider samboere, og da «Senkveld» hadde sin første innspilling etter ferien kom Olafsen med en gladnyhet, da hun avslørte at de to venter barn.

I november gikk Nilsen ned på kne, og kjæresteparet har dermed mye å se tilbake på når de går inn i 2020.

Kjendisverdenens foreløpig ferskeste frieri er det Petter Pilgaard (39) som sto for, etter at han i november fridde til kjæresten Vendela Kirsebom (52).

Pilgaard fridde til sin kjære i Sør-Afrika, og Kirsebom jublet i ettertid.

- Det var et helt magisk øyeblikk. Vi er så lykkelige begge to, fortalte hun til Dagbladet etter forlovelsen.

LES OGSÅ: Anna (47) forlovet med 20 år yngre David

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer