Årets kjendispar:

Både far og datter forlovet seg

2019 har vært et kjærlighetens år for kjendisene.

FLERE FORLOVELSER I FAMILIEN: I løpet av 2019 har blant andre Isabelle Ringnes og far Christian Ringnes forlovet seg på hver sin kant. Her er far og datter på vei til Stordalens halloween-fest i høst. Foto: Andreas Fadum
FLERE FORLOVELSER I FAMILIEN: I løpet av 2019 har blant andre Isabelle Ringnes og far Christian Ringnes forlovet seg på hver sin kant. Her er far og datter på vei til Stordalens halloween-fest i høst. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

2019 har vært fylt av kjærlighet, og jevnt utover året har det tikket inn en rekke gledesmeldinger om både forlovelser og bryllup hos kjendisene.

I kjendisverdenen kom det første frieriet i februar, da foredragsholder, gründer og millardærdatter Isabelle Ringnes (31) kunne avsløre at hun hadde blitt fridd til av kjæresten sin, Bjørn Erik Ihlen (37), ute i skiløypa.

Nyheten delte hun på Instagram.

- Han lot som at han skulle ta et bilde av meg mens andre skulle gå forbi, men filmet meg i virkeligheten. Jeg klaget over at det var kaldt, og at jeg ikke ville bli tatt bilde av. Plutselig så sier han: «Men jenta mi, nå skal jeg fri til deg», og så gikk han ned på kne og sa mange fine ord - som man dessverre glemmer litt i adrenalinets øyeblikk, sa Ringnes om frieriet til Se og Hør etter at nyheten var ute.

31-åringen er imidlertid ikke den eneste i Ringnes-familien som planlegger bryllup i fremtiden, da også faren hennes, eiendomsmilliardæren Christian Ringnes (65), er forlovet.

At Ringnes hadde fridd til kjæresten gjennom ti år, Lotte Birgitta Inger (43), ble kjent i «Avisrunden» på TV 2 Nyhetskanalen i begynnelsen av november. Der fikk han spørsmål om hva det er som holder ham opptatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer