SLÅR TILBAKE: Nick Carter er sjokkert og trist over voldtektsanklagene fra Melissa Schuman. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Nick Carter er sjokkert og trist over voldtektsanklagene fra Melissa Schuman. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nick Carter:

«Backstreet Boys»-stjernen slår tilbake mot voldtektsanklage

- Jeg er sjokkert og veldig lei meg.

Publisert

(Se og Hør): I et lengre blogginnlegg anklager sangeren Melissa Schuman (33), kjent fra popgruppen «Dream», «Backstreet Boys»-stjernen Nick Carter (37) for å ha voldtatt henne da hun var 18 år gammel.

I blogginnlegget, som hun delte tirsdag, hevder 33-åringen at Nick skal ha forgrepet seg på henne hjemme i leiligheten hennes mens de jobbet med en film sammen.

Melissa skal angivelig ha sagt til Nick, som på den tiden var 22 år gammel, at hun var jomfru og ikke ville ha sex før hun giftet seg. Ifølge Melissa skal «Backstreet Boys»-stjernen deretter ha tvunget henne til å ha sex med ham.

- Jeg er sjokkert

I en uttalelse fra Nick hevder imidlertid 37-åringen at han aldri har hørt noe om dette før nå, og forteller at han er i sjokk.

- Jeg er sjokkert og trist over Melissas anklagelser. Melissa har aldri uttrykket overfor meg da vi var sammen, eller noen gang siden, at det vi gjorde ikke var under samtykke. Dette er første gang jeg hører om disse anklagelsene, nesten to tiår senere. Å påføre andre ubehag, eller skade noen, er i strid med alt jeg står for, skriver popstjerna i en offentlig uttalelse, ifølge flere utenlandske medier, deriblant The Guardian, Rolling Stone og Page Six.

I blogginnlegget til Melissa beskriver 33-åringen den angivelige hendelsen som traumatisk. Hun skriver at hun i utgangspunktet ikke hadde planer om å fortelle det til noen.

- Jeg ville låse det i en boks i tankene mine, og la minnene sakte kveles med tiden, skriver hun.

Saken fortsetter under:

POPSTJERNE: Melissa Schuman og popgruppen «Dream» hadde sin storhetstid på starten av 2000-tallet. Her opptrer hun under en konsert i Los Angeles i 2001. Foto: NTB Scanpix
POPSTJERNE: Melissa Schuman og popgruppen «Dream» hadde sin storhetstid på starten av 2000-tallet. Her opptrer hun under en konsert i Los Angeles i 2001. Foto: NTB Scanpix Vis mer

#MeToo

Likevel valgte å «Dream»-sangeren og åpne opp om hendelsen som skal ha skjedd for 15 år siden.

- Jeg føler en slags forpliktelse nå til å komme fram med historien min, med håp og intensjon om å inspirere og oppmuntre andre ofre til å fortelle sin historie, skriver hun.

Melissas historie kommer i kjølvannet av en rekke avsløringer mot filmmogulen Harvey Weinstein (65).

Forrige måned slo The New York Times' avsløringer om at filmprodusenten Harvey Weinstein (65) skal ha bedrevet sextrakassering mot kvinner gjennom tre tiår, ned som en bombe i Hollywood.

I etterkant har en rekke kjendiskvinner stått fram med sine historier om Harvey, deriblant Oscar-vinnerne Gwyneth Paltrow (45) og Angelina Jolie (42), og emneknaggen «MeToo» har blitt flittig brukt hvor flere andre har delt lignende historier.

Store stjerner som Meryl Streep (68) og George Clooney (56) har fordømt Harvey, og kona hans, Georgina Chapman (41), har bestemt seg for å skilles.

Flere beskyldninger

Ifølge The Guardian er Schuman ikke den eneste kvinnen som har kommet med sterke anklager mot Nick.

Forrige måned skal en ikke navngitt kvinne ha anklaget Nick for overgrep mot henne i 2006.

Nick sin representant skal ha uttalt at kvinnen fant på påstandene i håp om å presse ham for penger, skriver nyhetsnettstedet.

LES OGSÅ: Måtte avkrefte sin egen død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer