Backstreet Boys-Nick blir pappa

Halvannet år etter at boyband-stjernen giftet seg, kommer gladnyheten.

LYKKELIGE: Nick Carter og kona Lauren Kitt Carter kan ifølge People juble over at de venter sitt første barn. Foto: wenn.com
LYKKELIGE: Nick Carter og kona Lauren Kitt Carter kan ifølge People juble over at de venter sitt første barn. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På 1990- og 2000-tallet var Nick Carter (35) verdensstjerne som et av medlemmene i boybandet Backstreet Boys.

Nå kan artisten glede seg til å få en egen liten stjerne, skriver People.

En kilde avslører overfor nettstedet at Nick og kona hans, Lauren Kitt Carter (32), venter sitt første barn.

Babynyheten kommer halvannet år etter at paret ble smidd i hymens lenker i Santa Barbara, foran flere av Nick Carters kolleger i Backstreet Boys.

- Dette er den beste dagen i livet mitt. Jeg er så lykkelig over å få gifte meg med mitt livs kjærlighet, sa sangstjernen til In Touch den gang. 

UsWeekly skriver at Lauren er omtrent fire måneder på vei.

- De er så glade og lykkelige. De har prøvd og ventet på dette så lenge, sier en innsidekilde til nettstedet. 

Artisten, som nå er aktuell i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», har i skrivende stund ikke kommentert nyheten på Twitter eller Instagram.

Saken fortsetter under bildet.

TRAVEL: Nick Carter og «Dancing With the Stars»-partner Sharna Burgess i aksjon under et «Downton Abbey»-inspirert dansenummer i forbindelse med TV-programmet.   Foto: Splash News
TRAVEL: Nick Carter og «Dancing With the Stars»-partner Sharna Burgess i aksjon under et «Downton Abbey»-inspirert dansenummer i forbindelse med TV-programmet. Foto: Splash News Vis mer

Klar for familielivet

Nick og Lauren forlovet seg i februar 2013, og frieriet var av det svært nervepirrende slaget:

- Jeg gikk rundt med ringen i lommen i to uker, og begynte å bli desperat. Jeg tenkte: «Jeg blir gal! Jeg vil gi den til henne nå!», sa han til People den gang.

Med den nærmeste familien rundt seg fikk han endelig gått ned på kne, men da han hadde stilt spørsmålet til sin kjære kom panikken:

- Jeg tenkte: «Hva søren skal jeg gjøre nå?», og da sa Lauren: «Du skal sette på meg ringen!». Jeg var i sjokk, mintes Nick Carter om frieriet i 2013.

Tidligere har kjekkasen sagt til People at han hadde problemer med å binde seg, men at det endret seg etter at han møte fitness-eksperten Lauren. Og nå skal de to altså bli foreldre.

HOLDER SAMMEN (med klokka f.v): A. J. McLean, Balmains sjefsdesigner Olivier Rousteing, Nick Carter, Brian Littrell, Kevin Richardson og Howie Dorough på lanseringen av Balmain X H&M-kolleksjonen i New York forrige uke.   Foto: Afp
HOLDER SAMMEN (med klokka f.v): A. J. McLean, Balmains sjefsdesigner Olivier Rousteing, Nick Carter, Brian Littrell, Kevin Richardson og Howie Dorough på lanseringen av Balmain X H&M-kolleksjonen i New York forrige uke. Foto: Afp Vis mer

Selv om det begynner å bli en del år siden Backstreet Boys' glansdager, har ikke den populære kvintetten sluttet å opptre sammen. Og i 2013 vakte de begeistring med videoen til låta «Show'em (What You're Made Of)».

I 2012 stod Nick Carter, Brian Littrell (40), A.J. McLean (37), Kevin Richardson (44) og Howie Dorough (42) på scenen i Oslo Spektrum. Den gang benyttet Brian og Howie dessuten sjansen til å besøke Moods of Norway-flaggskipbutikken i Oslo.

Halloween nærmer seg for øvrig med stormskritt, så hva passer vel bedre enn å feire babynyheten med den skumle videoen til Backstreet Boys-låta «Everybody»?

LES OGSÅ: Brudd etter fire år for superparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer