BACKSTREET BOYS: Boybandet Backstreet Boys har 25-årsjubileum i år. Neste år legger de ut på en verdensturne, og stopper blant annet innom Norge for å spille konsert i Oslo Spektrum. Fra venstre Brian Littrell, A.J. Maclean, Nick Carter, Kevin Richardson og Howie Dorough. Foto: Pressebilde / Sony music
BACKSTREET BOYS: Boybandet Backstreet Boys har 25-årsjubileum i år. Neste år legger de ut på en verdensturne, og stopper blant annet innom Norge for å spille konsert i Oslo Spektrum. Fra venstre Brian Littrell, A.J. Maclean, Nick Carter, Kevin Richardson og Howie Dorough. Foto: Pressebilde / Sony musicVis mer

Backstreet Boys' verdensturné:

Backstreet Boys kommer til Norge

Spiller konsert i Oslo Spektrum i juni neste år.

«Backstreet's back» … igjen! Som en del av sin nye verdensturné, kommer 90-tallets store popyndlinger Backstreet Boys til Norge for å holde konsert.

Det melder konsertarrangøren Live Nation i en pressemelding i dag.

Samtidig melder gruppen at de slipper et nytt album, som har fått navnet «DNA». Albumet kommer 25. januar 2019, mens fansen må vente til 1. juni samme år for å oppleve Backstreet Boys live i Oslo Spektrum.

- Gode minner fra Norge

Boybandet som regjerte hitlistene og bristet mangt et tenåringshjerte har gjestet Norge mange ganger. Backstreet Boys Norge for å holde konsert var i 2014, da de først hadde show i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Deretter fortsatte de samme sommer med show i Fredrikstad i forbindelse med Tall Ships' Races, og i Kristiansand på Odderøya Live.

DEN GANG DA: Backstreet Boys avbildet i Berlin i 1997, året etter at de slapp debutalbumet sitt. Foto: AP/ NTB scanpix
DEN GANG DA: Backstreet Boys avbildet i Berlin i 1997, året etter at de slapp debutalbumet sitt. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Det var samtidig det første året hvor alle fem bandmedlemmene var samlet på scenen igjen.

Tidligere i år lanserte Backstreet Boys sitt comeback på platefronten, med låten «Don't go breaking my heart». Da snakket Backstreet Boys-medlem Howie Dorough med Dagbladet om Norge, og bandets forhold til den norske fansen.

- Av alle land i Europa er Norge det landet vi har holdt flest konserter i. Jeg har så gode minner fra når vi var der sist. Været var fantastisk, det nærmet seg sommer, og vi var på en fantastisk konsertarena, nær vannet. Det var nydelige omgivelser og vi hadde det så morsomt, sier Dorough, og roser samtidig den norske fansen opp i skyene:

- Norge har vært fantastiske med oss. Og fansen i Norge har virkelig vist oss sin kjærlighet. Vi har fantastiske norske fans som har fulgt oss gjennom hele Norge. De er nesten som en utvidet familie for oss.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 14.05.2012 Howie Dorough og Brian Littrell fra Backstreet Boys gjestet i dag klesbutikken Moods of Norway i Oslo. - Vi er alltid glade for å være her i vakre Norge forteller de til dbtv. Vis mer

25 år-jubileum

I år er det 25 år siden boybandet Backstreet Boys først ble dannet, og 22 år siden de ga ut det internasjonale debutalbumet sitt med samme navn.

Siden regjerte de hitlistene i mange år, blant annet med hits som «As long as you love me» og «I want it that way», og skapte hysteriske ungpike-tilstander på svært mange av sine konserter.

Bandmedlemmene er også til å kjenne igjen. Selv om de er gått fra å være unge gutter til å være menn, består Backstreet Boys fremdeles av de samme fem: Brian Littrell, A.J. Maclean, Nick Carter, Kevin Richardson og Howie Dorough. Richardson forlot gruppa i 2006, men kom tilbake i 2012.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Slik løser TV 2 en eventuell Blipp-krise

Ble foreldre for første gang

Ble foreldre for første gang

- Det er bare ikke passende

- Det er bare ikke passende

Ga fra seg førerkortet. Nå er prinsen tilbake bak rattet

Ga fra seg førerkortet. Nå er prinsen tilbake bak rattet

- Det var ingenting igjen av forholdet

- Det var ingenting igjen av forholdet

Bli med hjem til Victoria og Daniel

Bli med hjem til Victoria og Daniel

På innsiden av sex-kulten

På innsiden av sex-kulten

Nå er de gift!

Nå er de gift!

Slik ser han ikke ut lenger

Slik ser han ikke ut lenger

Vil amme datteren på ubestemt tid

Vil amme datteren på ubestemt tid

Slående lik pappa på nytt bilde

Slående lik pappa på nytt bilde

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255