ROCKESTJERNER: Joe Don Rooney (t.v.) har gjort stor suksess som gitarist i bandet Rascal Flatts. Her er han med bandkompisene  Jay DeMarcus og Gary LeVox. Foto: All Over Press
ROCKESTJERNER: Joe Don Rooney (t.v.) har gjort stor suksess som gitarist i bandet Rascal Flatts. Her er han med bandkompisene Jay DeMarcus og Gary LeVox. Foto: All Over Press Vis mer

- Babytesten var positiv

Rockestjernen jublet da kona overrasket ham ved bassenget....

Publisert
SEHER.NO:  Den amerikanske rockestjernen Joe Don Rooney fikk for to år siden vite at han skulle bli pappa for første gang, da han bodde på et hotell i Los Angeles sammen med kona Tiffany Fallon.

Men lite ante Rooney - som er kjent som gitaristen i rockebandet Rascal Flatts - at historien skulle gjenta seg da han og kona i januar sjekket inn på det samme hotellet.

- Vi satt ved siden av bassenget, da hun sa at hun hadde en overraskelse til meg. Hun viste meg den blå streken, som betyr at graviditetstesten var positiv.

- Jeg sa noe sånt som "Wow, vi må slutte å komme til dette hotellet. Snart har vi 16 av disse", sier en jublende Rooney til People.

Rooney og Fallon har fra før sønnen Jagger Donovan (21 mnd.) sammen.

- Vi er litt mer forberedt denne gangen, men like glade. Jeg tipper det blir en jente, mens Fallon er sikker på at det blir en gutt, sier Rooney til People.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  


LES OGSÅ: Tilbake i toppform etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer