Babyryktene svirrer rundt Twilight-paret

Blad klistrer tittelen «Ja, vi skal ha barn», på forside med Robert Pattinson og Kristen Stewart.

RYKTER: Verken Robert Pattinson eller Kristen Stewart har kommentert babyryktene, men OK! er ikke bladet med det aller verste ryktet i Hollywood. Foto: All Over Press
RYKTER: Verken Robert Pattinson eller Kristen Stewart har kommentert babyryktene, men OK! er ikke bladet med det aller verste ryktet i Hollywood. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bladet OK! melder at superparet Robert Pattinson (26) og Kristen Stewart (22) venter sitt første barn sammen.

Paret har nylig funnet tilbake til hverandre etter utroskapsskandalen til Stewart i sommer, da hun hadde en affære med regissøren Rupert Sanders.

Nå forteller kilder til bladet at Stewart er gravid, og bladet klistrer nyheten over forsiden med tittelen «Ja, vi skal ha barn».

Hvor sanne ryktene er, er imidlertid usikkert. Verken Pattinson eller Stewart har kommentert oppslaget, men OK! er ikke bladet med det aller verste ryktet i Hollywood.

Bladet hevder også at Stewart har bedt Pattinson om å gifte seg med henne.

Pattinson og Stewart har den siste tiden promotert den siste Twilight-filmen, «Breaking Dawn – Part 2» verden rundt.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: På bowling-date i Berlin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer