Anna og Lucy DeCinque:

Babyplaner sjokkerer

«Verdens mest identiske tvillinger» drømmer om å få barn med sin felles forlovede.

DELER ALT: Tvillingene Anna og Lucy DeCinque deler alt - også kjæreste. Nå planlegger trioen å få barn. Foto: Instagram
DELER ALT: Tvillingene Anna og Lucy DeCinque deler alt - også kjæreste. Nå planlegger trioen å få barn. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

De australske tvillingene Anna og Lucy DeCinque (37) fra TLC-serien «Extreme Sisters» skapte store overskrifter da de avslørte at de begge var i et forhold med elektrikeren Ben Byrne (40).

Trioen ble forlovet sommeren 2021 - og nå står også familieforøkelse på trappene.

Søstrene DeCinque, som noe uhøytidelig har blitt kåret til verdens mest identiske tvillinger, ønsker nemlig å bli gravide samtidig - med sin felles forlovede.

FORLOVET SEG: I TV-serien «Extreme Sisters» forlovet tvillingene Anna og Lucy DeCinque seg med samme mann. Video: TLC Vis mer

Øver med dokker

I den nyeste episoden av «Extreme Sisters» forteller Anna og Lucy mer om drømmen om å bli foreldre.

Søstrene har tidligere snakket åpenhjertig om at de har slitt med å bli gravide, og derfor har de i episoden gått til anskaffelse av dokker for å forberede seg på det som forhåpentligvis kommer.

- Vi har bestemt oss for at vi vil ha barn nå. Det har vært vanskelig for oss å bli gravide, så dette er det nest beste, forteller de i den ferske episoden, og legger til:

- Drømmen vår er at begge blir gravide samtidig.

VEKTNEDGANG: Tammy og Amy Slaton har delt åpent om deres slankeprosess i programmet «1000 lb sisters», hvorpå førstnevnte har gjennomgått en stor forvandling. Video: TLC/Rød Løper. Vis mer

I serien kan man se at tvillingene og forloveden har med dokkene på restaurant. Og dokkene er selvsagt identisk kledd- akkurat som søstrene selv.

Hvis begge tvillingsøstrene får barn med Byrne, vil barna både bli halvsøsken og søskenbarn.

Må gifte seg utenlands

Det var i 2020 søstrene fortalte at de ønsket å få barn, men veien dit har blitt vanskeligere enn de hadde sett for seg.

Det siste året har de fortalt åpent om problemene i «Extreme Sisters», der seerne blant annet har fått være med duoen på en fertilitetsklinikk.

DRAMATISK: «1000 lb sisters» er tilbake med sin fjerde sesong. Amy Slaton og Tammy Slaton tar med seerne på deres slankeprosess. Video: TLF/Rød Løper Vis mer

- Vi ønsker å være gravide samtidig. Vi vil bli gamle sammen og dø sammen. Vi ønsker å fryse eggene våre samtidig. Det kommer sikkert til å bli en utfordring, men vi vil bare være like. Vi høres kanskje besatt ut, men det er sånn vi ønsker å leve livene våre, uttalte søstrene i 2020.

I et tidligere intervju på det australske tv-programmet «Hughesy, We Have a Problem», kunne tvillingene røpe at de har vært kjærester med Byrne siden 2011.

- Vi har lyst til å gifte oss med Ben en dag, men loven i Australia sier at vi ikke kan, sa Lucy og Anna den gang, og refererte til loven mot polygami, som sier at man ikke kan være gift med mer enn én person samtidig.

Da forlovelsen ble kjent sommeren 2021, avsløre trioen at de vurderte å gifte seg i Malaysia eller Indonesia, som tillater ekteskap mellom flere personer.

FULL KLINSJ: Amerikanske Gino var i Panama for å møte kjæresten Jasmine for første gang i «90 Day Fiancé: Before the 90 Days», og det gikk ikke helt etter planen. Video: Discovery + / Rød Løper Vis mer

Selve frieriet fant sted på svært romantisk vis. Under en pikniktur dro Byrne fram to store diamantringer dekket med tre bånd som skulle symbolisere forholdet deres.

- Anna, du betyr alt i verden for meg, og jeg vil tilbringe hele livet med deg. Og Lucy, du betyr alt i verden for meg, og jeg vil tilbringe hele livet med deg også. Jeg elsker deg, jeg elsker dere begge, sa Byrne, ifølge australske News.

LES OGSÅ: - Jeg kastet henne ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer