Isabella Löwengrip:

Babyplanene lagt på is

- Feil årsaker, forteller influenseren.

EDNRIGNER: Isabella Löwengrip fortalte om babyplanene i fjor sommer. Nå er de lagt på is. Foto: Instagram
EDNRIGNER: Isabella Löwengrip fortalte om babyplanene i fjor sommer. Nå er de lagt på is. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

For to år siden kunne den svenske bloggdronninga og gründeren Isabella Löwengrip (31) røpe at hun hadde funnet lykken med 13 år eldre Paul Sandvik (54).

I etterkant har duoen røpet både baby- og bryllupsplaner.

Löwengrip har barna Gillis (9) og Sally (6) fra et tidligere ekteskap, men innrømmet i fjor sommer at hun ønsker seg flere barn.

- Ja det vil jeg, veldig gjerne. Vi tenkte først i år, men i etterkant har vi tenkt at vi kanskje må vente litt lenger, fortalte hun i podkasten «Framgångspodden» den gang.

Nå har paret derimot innsett at babyønsket var av feil årsaker, og har nå lagt planene på is. Det skriver hun på Instagram, melder Expressen.

Hun, som tidlig i forholdet var klar på at hun ville ha barn, skrev at kjæresten var mer tilbakeholden.

«Jeg hadde sånn hastverk med alt da vi møttes for to år siden. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, men kanskje det var fordi jeg hadde for mye tid til overs og følte at noe måtte skje. Jeg måtte ha noe å gjøre. Jeg landet til slutt på at jeg ville få barn av den grunn, og det er selvfølgelig helt feil», skriver Löwengrip til sine over 400 000 følgere på Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.