- Babynyheten slo ham i bakken

Simon Cowell ble sjokkert da elskerinnen fortalte at hun er gravid.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Musikkprodusent og TV-profil Simon Cowell (53) er for tiden i medienes søkelys etter at det ble kjent at han venter barn med elskerinnen Lauren Silverman (36). Det som gjør det hele ekstra oppsiktsvekkende er at Silverman er gift med Cowells gode venn Andrew Silverman.

Ifølge amerikanske medier var Lauren ulykkelig i ekteskapet og søkte trøst hos Simon. 

Cowell er kjent for sin forkjærlighet for raske biler, overdådige ferier og en rekke flotte damer. Nå må han derimot roe ned ungkarslivet, og Simon skal ha vært sjokkert da Lauren fortalte ham at han skal bli far. 

«Simon Cowell var helt himmelfallen da han fikk vite om babyen», skriver Radaroline.  

- Nyheten slo ham i bakken for han hadde absolutt ingen planer om å bli pappa på dette tidspunktet. Simon elsker singellivet der han slipper å svare til noen, men det forandrer seg nå, sier en kilde nær stjernen.

Selv om det hele kom som et sjokk skal 53-åringen være klar for å ta ansvar for sitt første barn.

- Simon vil ta ansvar og blir en flott pappa, mener kilden. 

Torsdag uttalte Lauren og ektemannen Andrew seg til pressen for første gang. Begge er innstilt på å gjøre det beste for sønnen Adam (7). 

- Jeg ønsker å ordne ting med Andrew så vennskapelig som mulig for å sikre at vår sønn har det bra. Vi håper å få rom og privatliv for å komme gjennom dette, sier Lauren i en uttalelse. 

Den britiske avisen Daily Mail skriver at Lauren nå blir stemplet som en «gold digger» som vil bruke svangerskapet for å bli rik og berømt. 

«Lauren Silverman skal ha rettet en rekke urimelige krav mot «X-Factor»-sjefen og sier at hun vil gifte seg og ha sitt egen realityshow før han får møte barnet» skriver avisen. 

Cowell har ennå ikke uttalt seg om babynyheten. 

Om Simon, Lauren og den nye babyen blir en lykkelig familie gjenstår å se. I april uttalte TV-stjernen at han gjerne ville stifte familie, men at han har problemer med å holde seg til én kvinne. 

- Hvis jeg visste at jeg klarte å holde meg, hvordan skal jeg si dette på en pen måte, trofast, ja, da vil jeg gjerne ha barn. Jeg liker unger, sier han til Sunday Mirror. 

LES OGSÅ: Bekrefter brudd med Carmen Electra
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer