- Babynyheten føles som et svik

Simon Cowell sa han aldri ønsket seg barn til eks-kjæresten Sinitta.

VANSKELIGE FØLELSER: Sinitta innrømmer at det ikke har vært lett å takle at Simon Cowell nå starter et helt nytt liv med Lauren Silverman. Foto: Fame Flynet
VANSKELIGE FØLELSER: Sinitta innrømmer at det ikke har vært lett å takle at Simon Cowell nå starter et helt nytt liv med Lauren Silverman. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: En hel verden fikk sjokk da det ble kjent at Simon Cowell (53) ventet barn med sin kamerats kone, Lauren Silverman (36), tidligere i sommer.

Men etter at det verste oppstyret la seg har TV-mogulen flere ganger uttrykt sin glede over å skulle bli far.

Den britiske sangeren Sinitta Renay Malone (49), som både har vært kjæreste med Cowell og nær venn med ham de siste 20 årene, avslører nå at hun føler seg sviktet av eks-kjæresten.

- Vi var alle nære venner, men jeg visste ikke at han og Lauren hadde forelsket seg. Det var en rekke sprø ting som svirret rundt i hodet mitt. Det er ikke rettferdig eller relevant for Simon og Laurens situasjon, og jeg har ingen rett til å føle det på denne måten, men jeg er bare ærlig, sier hun til Hello! magazine, ifølge RadarOnline.com.

- Jeg skal innrømme at jeg ble tatt på sengen og at det føles som et lite svik, fortsetter hun.

Vanskelig telefonsamtale

Cowell var nemlig aldri klar for å bli far mens han og Sinitta var et par.

- Siden vi aldri fikk barn sammen, så jeg det i alle fall som en trøst at Simon ikke ønsket seg unger i det hele tatt. Det var slik han var som person og det aksepterte jeg. Så oppdager man plutselig at han skal bli far, men med en annen kvinne og at de skal nå bygge et liv sammen.

Cowell ringte selv å fortalte Sinitta nyheten, og hun sier at TV-dommeren hørtes rar, rolig og annerledes ut da hun snakket med ham.

- Jeg har ikke vanskelig for å innrømme at det var mange følelser som snek seg rundt i meg. Og han var veldig bekymret for hvordan jeg ville ta nyheten, noe han egentlig ikke trengte å være. Han skylder meg ingenting, forteller hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Babyen kan koste Cowell dyrt

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer