Kim Kardashian West:

- Babynyheten får store ringvirkninger

Kim Kardashians angivelige babyplaner skal ha gitt søstrene hastverk.

BABYSPEKULASJONER: Ekteparet Kanye West (41) og Kim Kardashian West (38) skal angivelig bli firebarnsforeldre til våren. Nå vil søstrene visstnok følge etter. Foto: Reuters / NTB Scanpix
BABYSPEKULASJONER: Ekteparet Kanye West (41) og Kim Kardashian West (38) skal angivelig bli firebarnsforeldre til våren. Nå vil søstrene visstnok følge etter. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Kardashian/Jenner-klanen utvides stadig i antall, der nye medlemmer har kommet som perler på en snor de siste årene.

Med et familietre som ble forlenget hele tre ganger gjennom 2018, er det nærliggende å tro at en kanskje ikke har tid til flere familieforøkelser med det første.

Skal vi derimot tro de siste overskriftene tilknyttet realitydamene, kan 2019 visstnok bli like fruktbart som fjoråret.

- Påvirker familien

Bare noen døgn inn i det nye året har det dukket opp spekulasjoner på at Kim Kardashian West (38) og ektemannen Kanye West (41) venter sitt fjerde barn. Fra før har paret døtrene North (5) og Chicago (11 måneder), samt sønnen Saint (3).

Selv om ekteparet ikke har bekreftet den påståtte familieforøkelsen, som angivelig (som forrige gang) skal foregå via surrogatmor, har det ikke hindret pressen fra å helle mer vann på ryktemølla.

Onsdag skriver kjendiskanalen E!, tv-stasjonen som sender «Keeping up with the Kardashian», at Kims angivelige babyplaner skal ha fått store ringvirkninger innad i familien. En kilde forteller til nettstedet at flere Kardashian-søstre har fått hastverk med å følge etter Kim.

- Kims babynyhet påvirker søstrene og deres babyplaner. De elsket å være gravide samtidig, og vil at barna skal være nær i alder. Alle spøker med at de vil ha en ny runde med «trillinger», forteller kilden.

Babyboom

Med trillinger menes fjorårets babyboom, der henholdsvis Kim Kardashian, Kylie Jenner (21) og Khloé Kardashian (34) ønsket hver sin datter velkommen til verden. Mens de to sistnevnte ble mødre for første gang, ble Kim altså trebarnsmor.

Trebarnsmor er også eldstesøster Kourtney Kardashian (39), som har barna Mason (8), Penelope (6) og Reign (3) sammen med ekskjæresten Scott Disick (35). Selv om 39-åringen angivelig er singel i skrivende stund, etter bruddet med 14 år yngre Younes Bendjima (25) i fjor høst, har også hun ved flere anledninger snakket om ytterligere familieforøkelse.

Kilden som E! har snakket med, sier riktignok ingenting om hvilke søstre som angivelig planlegger familieutvidelser i 2019. Kilden forteller derimot at Kim og Kanye vil gi seg etter fire barn.

- Dette vil bli deres siste barn, rett og slett fordi de ikke har flere embryo igjen. De synes dessuten at familien er komplett med fire barn. Begge er enige om at barna skal være nær i alder og vokse opp sammen, sier kilden.

Saken fortsetter under.

SNAKKET UT: Reality-stjerna, som ventet sitt første barn i fjor vår, holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Her snakker hun om det for første gang, hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer Vis mer

- Indre kamp

Kim Kardashian har ved flere anledninger gjort offentligheten kjent med diverse helsemessige utfordringer tilknyttet en ny graviditet - som i verste fall kan gi store fødselskomplikasjoner.

Dette var også årsaken til at hun valgte å benytte seg av surrogatormor da Chicago skulle komme til verden i fjor, en beslutning hun senere beskrev som «en indre kamp».

- Jeg stoler selvfølgelig på kvinnen som bærer fram barnet mitt, men det er følelsen av å vite at du har gjennomført to svangerskap, og så er du plutselig ikke til stede i ditt tredje. Det er utrolig rart og vanskelig - definitivt en mye tøffere erfaring enn jeg trodde, fortalte hun i et intervju med Entertainment Tonight.

Forhåpentligvis er hun bedre rustet denne gangen, hvis babyheten medfører riktighet. Ifølge People er termin satt til mai.

LES OGSÅ: - Kjøpte julegave til 122 millioner