Cassie Ventura:

Babynyhet, frieri og bryllup- på tre måneder

Cassie Ventura har giftet seg med kjæresten.

GIFT: Cassie Ventura har giftet seg med kjæresten en måned etter forlovelsen. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Cassie Ventura har giftet seg med kjæresten en måned etter forlovelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått raskt i svingene for artisten Cassie Ventura (33) det siste året. I løpet av sommeren kom nyheten om at hun er gravid, og i slutten av august delte hun nyheten om at hun skulle gifte seg med sin kjæreste gjennom ni måneder, Alex Fine (26).

Nå, én måned etter frieriet, er paret gift. Cassie har dermed rukket å skaffe seg et helt nytt liv, til tross for at det er under et år siden bruddet med hennes forrige kjæreste.

Viet av regissør

Det er ikke lengre siden enn i fjor høst at Cassie og rapperen Sean Combs (49), bedre kjent som P. Diddy, gjorde det slutt en gang for alle. De var nemlig kjærester av-og-på i over ti år, men dette skal ikke ha påvirket livet til den nå gravide og nygifte 33-åringen.

Det var filmregissør Peter Berg som viet paret i Malibu, California tidligere denne uken. Han delte også et Instagram-bilde fra seremonien.

- Av kraften som tildeles meg ... Alex og Cassie. Lenge må dere gå sammen! Skriver regissøren under bildet.

Det har haglet inn med gratulasjoner, samt kommentarer fra det nygifte paret. Fine kommenterte et enkelt hjerte, mens Cassie viste sin takknemlighet ovenfor mannen som viet dem.

- Love you, Pete! skriver hun.

Paret har ikke selv delt noe fra bryllupet.

Kryptisk kommentar

Da Cassie i juni delte nyheten på sin egen Instagram om at hun venter barn, kom det en hel del lykkeønskninger fra kjente og ukjente. Realitystjernen Khloé Kardashian (35) var blant de som var raskt ute med å gratulere de vordende foreldrene.

- Gratulerer Cass!!!! Du kommer til å bli den beste mammaen!!!! Skrev en ivrig Khloé, som selv ble mamma for første gang i fjor.

En annen som gratulerte var P. Diddy, som vissnok var veldig glad på ekskjærestens vegne. Rapperen postet da et bilde av Cassie og hennes nye kjæreste, med en kjærlig lykkeønskning.

- Gratulerer Cassie og Alex. Ønsker dere ingenting annet enn kjærlighet og glede. Gud velsigne kjærligheten, lød hilsenen fra P. Diddy.

Til bryllupsnyheten var det derimot en mer kryptisk melding fra rapperen. Han postet nemlig samme dag som bryllupet ble avslørt et bilde på Instagram med en noe spesiell tekst på.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Diddy (@diddy) on

- Bare fortsett, jeg passer på deg - universet, står det til bildet. Med andre ord forteller bildet at man ikke skal bekymre seg for fremtiden, da universet allerede har alt planlagt for deg.

Flere har lurt på om dette er hans måte å kommentere bryllupet til eksen på, da bildet ble postet samme dag som nyheten ble sluppet.

- Hun er gift, kommenterer en.

- Aww, jeg vet du savner Cassie. Det er okei, universet tar deg imot, skriver en annen.

Viser kjærligheten

Cassies utvalgte er personlig trener og rodeorytter. Han har blant annet trent en rekke stjerner fra TV-serien «Riverdale».

Til tross for at det har gått raskt i svingene for paret, har de ikke lagt skjul på at de er stormforelsket. I flere innlegg på blant annet Instagram har Fine delt søte og romantiske ord til både Cassie og deres kommende datter.

I to separate innlegg skrev han blant annet en liste med løfter til jentene sine.

- Jeg vil bli den første mannen i livet ditt og vil vise deg den største kjærlighet for evig og alltid, skriver han i innlegget dedikert til datteren, og fortsetter:

- Jeg hadde aldri trodd at hjertet mitt kunne bli større etter at jeg møtte moren din. Så fant jeg ut at du skulle komme, og da følte jeg umiddelbart en helt ubeskrivelig kjærlighet, skriver han videre i det rørende innlegget.

Til hans da kommende kone skrev Fine at han lovte å støtte og hjelpe henne, og bli den beste pappaen han kan for datteren deres. Selv kommenterte Cassie to hjerter til kjærestens kjærlighetserklæring.

LES OGSÅ: - Fantastisk vakker i hvit kjole med slør

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer