Anne Hathaway:

- Babynavnet er avslørt

Hollywood-stjernen ble nylig mor for andre gang.

NYBAKTE FORELDRE: Anne Hathaway og Adam Shulman er stolte tobarnsforeldre. Foto: NTB Scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Anne Hathaway og Adam Shulman er stolte tobarnsforeldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer kom den gledelige nyheten om at Hollywood-stjernen Anne Hathaway (37) og ektemannen Adam Shulman (38) ventet sitt andre barn sammen.

Graviditeten avslørte skuespilleren selv for sine over 16 millioner følgere på Instagram, samtidig som hun fortalte at hun hadde hatt vanskeligheter med å bli gravid.

- Dette er ikke for en film … Men fra spøk til alvor, for alle dere som sliter med fertilitetsproblemer, dere skal vite at det ikke har vært enkelt i noen av mine svangerskap. Jeg sender dere ekstra mye kjærlighet, skrev hun.

Hathaway og ektemannen prøver å holde en lav profil i media, og like før jul skrev flere amerikanske medier at babyen hadde sett dagens lys etter at Anne skal ha født i all hemmelighet.

- Samme forbokstav

Ryktene ble tilsynelatende bekreftet da 37-åringen dukket opp under Critics' Choice Awards i midten av januar. Da stilte hun nemlig på prisutdelingen i en gullkjole - uten noen synlig babymage.

Samtidig publiserte også skuespilleren et nytt bilde på Instagram hvor hun ønsket seg selv «velkommen tilbake», noe som kan tolkes som at hun er tilbake i rampelyset etter fødselen.

De nybakte foreldrene fortsatte derimot å forholde seg tause offentlig med tanke på fødselen. Men nylig ble også babyens kjønn avslørt etter at en gjest på Critic's Choice Awards overhørte at Hathaway røpet at hun hadde fått nok en gutt.

Fra før av har nemlig «Les Misérables»-stjernen sønnen Jonathan (3), og nå melder Us Weekly navnet på treåringens lillebror skal være avslørt. Også den nyfødte babyen skal ha fått et navn som begynner på «J».

- Den lille har fått navnet Jack, røper en kilde til nettstedet.

Drømte lenge om barn

«The Devil Wears Prada»-stjernen har alltid visst hun ville ha barn, og allerede året etter at hun giftet seg, i 2012, begynte hun og ektemannen å planlegge familieutvidelse.

- Jeg har lyst til å bli mor, og jeg regner med å elske barna mine voldsomt. Jeg tenker på det hele tiden, selv om det er en teit ting å tenke på, fordi den typen mor jeg vil bli avhenger av hva slags barn jeg får, sa skuespilleren til Daily Mail i 2015.

I april året etter kom vesle Jonathan til verden.

Satte korken på flaska

I oktober 2018 valgte Hathaway å slutte å drikke alkohol, og hun planlegger å holde seg edru de neste 18 årene.

- Jeg skal slutte å drikke mens sønnen min bor hjemme, bare fordi jeg ikke helt liker måten jeg drikker på. Han er kommet i den alderen der han trenger meg hele tiden, spesielt på morgenen, forklarte hun da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show» i januar i fjor.

Videre delte 37-åringen en historie fra en gang hun skulle levere sønnen i barnehagen - etter en fuktig kveld på byen. Selv om hun ikke kjørte, erkjente stjernen at hun ikke følte seg helt komfortabel.

- Jeg var bakfull og det var nok for meg. Jeg likte ikke den der, fortalte hun, ifølge New York Daily News.

Om hun kommer til å forlenge tilværelsen som avholdskvinne til yngstesønnen også er blitt voksen, er foreløpig ukjent.

Vis mer

LES OGSÅ: Beskriver skilsmissen som et «shit show»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer