- Babymagen var helt klart synlig

Keira Knightleys knallgule Hermès-kjole var ikke det eneste som fanget oppmerksomheten lørdag.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For én måned siden ble det kjent at «The Imitation Game»-aktuelle Keira Knightley (29) venter sitt første barn med ektemannen James Righton (31).

Fredag ble det dessuten kjent at hun er nominert til en BAFTA for rollen sin i filmen, da Stephen Fry (57) annonserte årets BAFTA-nominasjoner.

Men da hun dukket opp på BAFTAs teselskap på luksushotellet Four Seasons i Beverly Hills lødag, var det ikke bare den ferske nominasjonen som sikret «Love Actually»-stjernen oppmerksomhet.

Skuespillerinnen, som kom arm i arm med ektemannen, var iført en svært sid, solgul kjole fra motehuset Hermès - og selv ikke kjolens høye empireliv og mange folder klarte å skjule en liten babymage.

- Babymagen hennes var helt klart synlig under stoffet, mener tabloidavisen Daily Mail om Knightleys kjolevalg.

Saken fortsetter under bildet.

NATURLIG: Gravide Keira Knightley strålte av sunnhet på BAFTA TV Tea Party lørdag, med diskret sminke og glansfullt hår. Foto: REX/All Over Press
NATURLIG: Gravide Keira Knightley strålte av sunnhet på BAFTA TV Tea Party lørdag, med diskret sminke og glansfullt hår. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Den iøynefallende kjolen kombinerte 29-åringen med en matchende clutchveske, sorte pumps, diskret sminke og en glansfull, bølgende frisyre. Righton, kjent fra det britiske bandet Klaxons, var stilig i sort dress og ditto slips.

Det unge ekteparet smilte mot fotografene på BAFTA-lunsjen, mens de holdt hverandre i hånden.

Søndag kveld er det duket for Golden Globe Awards 2015, og Keira Knightley er også nominert til en Golden Globe for rollen sin som Joan Clarke i den norskregisserte «The Imitation Game» - basert på Alan Turings innsats som kodeknekker under annen verdenskrig.

Keira Knightley og James Righton giftet seg i den franske landsbyen Mazan i Provence våren 2013.

STJERNELAG: «The Imitation Game» er blant filmprisutdelingenes store favoritter denne sesongen. Her er (f.v) Keira Knightley, Matthew Beard, Matthew Goode, Benedict Cumberbatch (foran) og Allen Leech (t.h) i en scene fra filmen.  Foto: Filmweb.no
STJERNELAG: «The Imitation Game» er blant filmprisutdelingenes store favoritter denne sesongen. Her er (f.v) Keira Knightley, Matthew Beard, Matthew Goode, Benedict Cumberbatch (foran) og Allen Leech (t.h) i en scene fra filmen. Foto: Filmweb.no Vis mer

LES OGSÅ: - Dette er en baby, ikke en fotball!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer