- Babymagen var helt klart synlig

Keira Knightleys knallgule Hermès-kjole var ikke det eneste som fanget oppmerksomheten lørdag.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For én måned siden ble det kjent at «The Imitation Game»-aktuelle Keira Knightley (29) venter sitt første barn med ektemannen James Righton (31).

Fredag ble det dessuten kjent at hun er nominert til en BAFTA for rollen sin i filmen, da Stephen Fry (57) annonserte årets BAFTA-nominasjoner.

Men da hun dukket opp på BAFTAs teselskap på luksushotellet Four Seasons i Beverly Hills lødag, var det ikke bare den ferske nominasjonen som sikret «Love Actually»-stjernen oppmerksomhet.

Skuespillerinnen, som kom arm i arm med ektemannen, var iført en svært sid, solgul kjole fra motehuset Hermès - og selv ikke kjolens høye empireliv og mange folder klarte å skjule en liten babymage.

- Babymagen hennes var helt klart synlig under stoffet, mener tabloidavisen Daily Mail om Knightleys kjolevalg.

Saken fortsetter under bildet.

NATURLIG: Gravide Keira Knightley strålte av sunnhet på BAFTA TV Tea Party lørdag, med diskret sminke og glansfullt hår. Foto: REX/All Over Press
NATURLIG: Gravide Keira Knightley strålte av sunnhet på BAFTA TV Tea Party lørdag, med diskret sminke og glansfullt hår. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Den iøynefallende kjolen kombinerte 29-åringen med en matchende clutchveske, sorte pumps, diskret sminke og en glansfull, bølgende frisyre. Righton, kjent fra det britiske bandet Klaxons, var stilig i sort dress og ditto slips.

Det unge ekteparet smilte mot fotografene på BAFTA-lunsjen, mens de holdt hverandre i hånden.

Søndag kveld er det duket for Golden Globe Awards 2015, og Keira Knightley er også nominert til en Golden Globe for rollen sin som Joan Clarke i den norskregisserte «The Imitation Game» - basert på Alan Turings innsats som kodeknekker under annen verdenskrig.

Keira Knightley og James Righton giftet seg i den franske landsbyen Mazan i Provence våren 2013.

STJERNELAG: «The Imitation Game» er blant filmprisutdelingenes store favoritter denne sesongen. Her er (f.v) Keira Knightley, Matthew Beard, Matthew Goode, Benedict Cumberbatch (foran) og Allen Leech (t.h) i en scene fra filmen.  Foto: Filmweb.no
STJERNELAG: «The Imitation Game» er blant filmprisutdelingenes store favoritter denne sesongen. Her er (f.v) Keira Knightley, Matthew Beard, Matthew Goode, Benedict Cumberbatch (foran) og Allen Leech (t.h) i en scene fra filmen. Foto: Filmweb.no Vis mer

LES OGSÅ: - Dette er en baby, ikke en fotball!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer