Karen Elene Thorsen:

Babylykke

Ble mamma for første gang.

NYBAKT MOR: Karen Elene Thorsen går travle tider i møte. Foto: Naina Helén Jåma / NTB
NYBAKT MOR: Karen Elene Thorsen går travle tider i møte. Foto: Naina Helén Jåma / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer kom den koselige nyheten om at influenseren Karen Elene Thorsen (25), også kjent som «Fattig student», var gravid.

Den vordende moren delte da et bilde av seg selv på Instagram som viste en voksende babymage. Under innlegget skrev hun «ukemeny for tre», sammen med en emoji som viste en mor, far og et barn.

Fredag kveld avslører 25-åringen at hun har blitt mamma. Også denne gang deler hun nyheten til sine 228 000 følgere på Instagram.

«Etter de råeste timene i mitt liv, har jeg født den råeste gutten jeg vet om. Logger ut og blir i babybobla en stund, jeg nå. Tusen takk til verdens beste jordmor Silje for bildene, og hele @fodebarsel_ssf på Flekkefjord Sykehus for den sinnsyke jobben de gjør», skriver hun sammen med bilder fra sykehuset.

Thorsen har bygd seg opp en solid følgerskare med godt over 200 000 følgere på Instagram. På profilen sin deler hun enkle tips til billige middager, samt ukemenyer som passer et studentbudsjett.

I 2019 gjorde ga hun også ut budsjett-kokeboken «Fattig student», som ble den 5. mest solgte nye boken det året. I fjor fulgte hun opp med boken «Fattig student - på egne bein».

LES OGSÅ: Dette vil Kris Jenner at barnebarnet skal hete

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer