Joakim og Jonna Lundell:

Babylykke for YouTube-paret

Joakim og Jonna Lundell ble foreldre igjen.

FIKK EN SØNN: Joakim og Jonna Lundell har fått en sønn, og er dermed blitt tobarnsforeldre. Foto: Skjermdump Instagram
FIKK EN SØNN: Joakim og Jonna Lundell har fått en sønn, og er dermed blitt tobarnsforeldre. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske YouTuberen Joakim Lundell (34) er trolig å regne som en av de aller største i Skandinavia, og har i flere år dominert på plattformen med sine videoer. Sammen med kona, Jonna Lundell (26), er han også tidligere kåret til Sveriges mektigste person på sosiale medier.

Paret har vært sammen siden 2013, og har vært å se i en rekke tv-programmer de seneste årene. Blant annet i realityprogrammet «Familjen Lundell», der ivrige seere får følge familiens opp- og nedturer.

Der får man blant annet se hverdagen med datteren Lunabelle (1), som paret stolt kunne ønske velkommen i 2018.

Nå smiler lykken nok en gang for paret, som på Instagram kan avsløre den hyggelige nyheten om at de har blitt tobarnsforeldre.

FØDTE PÅ TV: Johanna Grønneberg Mesa gikk på orgasmefødselskurs i håp om å få orgasme da hun fødte. Vis mer

- Velkommen til verden, Lionel, skriver 34-åringen til et bilde av far og sønn.

View this post on Instagram

Välkommen till världen Lionel 💕

A post shared by Joakim Lundell 🎧🎞 (@joakimlundell) on

26-åringen skrev åpent om riene og den smertefulle opplevelsen, men fortalte at den ferske sønnen var kjapt ute.

- Han var rask som bare rakkern og hadde det travelt ut! Her har dere vår elskede Lionel Lundell, skriver hun på Instagram, sammen med et bilde av sønnen.

Måtte vente utenfor

På sosiale medier har paret delt hyppige oppdateringer det siste døgnet, der fansen har fått følge reisen helt fra riene startet - til den lille babyen tok sine første skrik.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

På Instagram delte blant annet 34-åringen at han ikke fikk komme inn på sykehuset før fødselen virkelig var i gang, som følge av coronapandemien. Da måtte han pent se seg nødt til å sitte utenfor på parkeringsplassen til det var klart for han å komme inn.

GUTT: YouTube-paret fikk en liten sønn. Foto: Skjermdump Instagram
GUTT: YouTube-paret fikk en liten sønn. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
STOLT: Joakim Lundell delte stolt med følgerne sine på sosiale medier. Foto: Skjermdump Instagram
STOLT: Joakim Lundell delte stolt med følgerne sine på sosiale medier. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Opplevelsen beskriver den ferske tobarnsfaren som irriterende.

- Jeg forstår at regler er regler, men jeg kjenner også at regler skal gjelde overalt, forteller 34-åringen på Instagrams historiefunksjon, og fortsetter:

- Først og fremst overfylte sandstrender. Det føles litt urettferdig når det handler om barnet ditt som skal fødes, forteller YouTube-stjerna fra parkeringsplassen, men påpeker samtidig at han heller prøvde å fokusere på det som snart var i ferd med å skje.

Reddet av datteren

Det var i april at paret kunne dele den gledelige nyheten om at de skulle bli foreldre for andre gang. Gravidnyheten ble fanget i den nevnte realityserien «Familjen Lundell», som er å se på Dplay og TVNorge både i Sverige og Norge.

- Den er positiv. Det er to streker. Det er så jævla sykt. Jeg får helt tårer i øynene. Jeg kan ikke forstå det, jeg kan ikke tro at det er sant. Jeg vil fortelle det til Jocke, men jeg vet ikke en gang hvordan han kommer til å reagere, sa hun i programmet.

Paret har vært sammen siden 2013, og i 2016 ga de hverandre sitt ja.

34-åringen, som har hatt en noe trøblete fortid med rusproblemer, psykiske diagnoser og kriminalitet, har vært svært åpen om at datteren Lunabelle har snudd livet opp ned, og at han er svært takknemlig for livet han lever nå.

View this post on Instagram

Glad Påsk! 🐣❤️

A post shared by Joakim Lundell 🎧🎞 (@joakimlundell) on

- Jeg vet at jeg bærer Lunabelles liv i mine hender. Det jeg lærer henne, er det hun kommer til å ta med seg videre i livet. Den forståelsen jeg gir henne, er den forståelsen hun kommer til å ha for andre, har han tidligere forklart i radioprogrammet «Sommarprat i P1».

FØDEKLAR: Kjendisstylist Cecilie Krogh viser deg fletten som tåler alt - også en fødsel. Vis mer

LES OGSÅ: Slik reagerte eksen på babynyheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer