Wilmer Valderrama:

Babylykke for tv-stjernen

Venter barn ett år etter forlovelsen.

EKS-KJÆRESTER: I seks år var Wilmer Valderrama sammen med popstjernen Demi Lovato. Nå venter han barn med forloveden Amanda Pacheco. Foto: Anthony Harvey/REX/NTB
EKS-KJÆRESTER: I seks år var Wilmer Valderrama sammen med popstjernen Demi Lovato. Nå venter han barn med forloveden Amanda Pacheco. Foto: Anthony Harvey/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar i fjor kom den hyggelige nyheten om at «That 70's Show»-stjernen Wilmer Valderrama (40) hadde fridd og fått ja fra modellen Amanda Pacheco (29).

Det avslørte skuespilleren, som tidligere har vært i et svært offentlig forhold med Demi Lovato (28), selv på Instagram.

Sammen med et romantisk bilde, hvor Valderrama sitter på kne og viser frem ringen til sin kjære, skrev han følgende:

- Det er bare oss nå. 01.01.2020.

Nesten ett år senere avslører paret at de venter de sitt første barn sammen.

Nylig tok nemlig duoen til sosiale medier nok en gang og delte dette bildet av Pacheco - hvor babymagen tydelig kommer frem.

- Det er bare oss tre nå, står det som tekst - i samme stil som da de avslørte forlovelsen.

Bildet har fått mer enn 215 000 likerklikk og over 3000 gratulasjoner, blant annet fra Hollywood-stjerner som Mandy Moore (36) og Avril Lavigne (36), samt de nybakte foreldrene Joe Jonas (31) og Sophie Turner (24).

God venn med eksen

Valderrama og Pacheco ble for første gang koblet sammen våren 2019 da de ble sett på shopping i Los Angeles. I juni samme år dukket de også opp i bryllupet til Joe Jonas og Sophie Turner i Frankrike, ifølge People.

«That 70's Show»-stjernen har, som nevnt, tidligere vært kjæreste med Demi Lovato, men de gikk fra hverandre sommeren 2016, etter seks år.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

Til tross for bruddet skal Lovato og Valderrama ha fortsatt å være gode venner, og blant annet skal 40-åringen ha besøkt Disney-stjernen på sykehus etter at hun tok en overdose sommeren 2018.

Høsten 2017 avslørte «Sorry Not Sorry»-sangeren hvorfor det ble slutt mellom henne og Valderrama.

- Gnisten slukket aldri, men det var problemer som jeg ikke hadde overvunnet ennå på egen hånd, og som jeg vet at jeg ikke hadde vunnet over hvis jeg var avhengig av at noen andre tok seg av ensomheten min, sa hun i dokumentaren sin «Simply Complicated».

- Det var en av grunnene til at vi gjorde det slutt. For jeg har aldri vært alene før. Det hadde ingenting å gjøre med at vi sluttet å elske hverandre. Vi bestemte oss sammen for at vi sannsynligvis fungerer bedre som venner, fortsatte hun.

Brutt forlovelse

Samtidig innrømmet også Lovato at hun aldri har sluttet å elske ekskjæresten.

- Jeg har aldri elsket noen slik jeg elsket Wilmer, og jeg elsker ham fremdeles. Da jeg ble 18, begynte vi å date. Jeg tror det var kjærlighet ved første blikk. Vi fikk en kontakt som jeg aldri siden har hatt igjen med noen andre. Han var grunnpilaren min. Han var alt for meg.

Også Demi rakk å forlove seg i fjor, men også dette forholdet endte i brudd.

I juli i fjor avslørte nemlig artisten at hun hadde forlovet seg med musiker og skuespiller Max Ehrich (29). De hadde da vært kjærester siden mars samme året.

Kun to måneder senere kom derimot nyheten om at duoen hadde brutt med hverandre.

- Det var et tøft valg, men Demi og Max har besluttet å gå hver til sitt for å fokusere på sine respektive karrierer. De har respekt og kjærlighet for hverandre og vil alltid sette pris på den tiden de har tilbrakt sammen, fortalte blant annet en kilde til magasinet People.

LES OGSÅ: - Kanye nekter å flytte tilbake til Kim

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer